SUZUKI SWIFT

Futott kilométer: 155 000 km

Vegyes fogyasztás: 5.3 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Nem olyan gyors mint egy Ferrari, nem olyan erős mint egy Mustang és nem is olyan biztonságos mint egy Volvo, de nem is abban az árban van. Mindennapos használatra, rövidebb kirándulásokra (100-150 km), 2-4 főnek tökéletes! Soha nem fogom eladni! Tervben van egy biztonságosabb és nagyobb autó, de ez mindenképp megmarad. (Ha más nem, kerti dísz lesz belőle!)

Használó

Születési éve: 1986

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6 liter

Fogyasztás országúton: 4.8 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5.3 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Ez egy elnyűhetetlen autó! 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Én már vontattam vele 8 éves Mondeo kombit, 3 éves Skoda Roomstert és 2 alkalommal 4 éves Alfa 159-et is. Poénosan nézett ki! :-) Mindegyik autó javítása költsége magasabb volt, mint az Én autóm értéke. :-)

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 5000 Ft. Leírás: Az elmúlt 6 év és 100 000 km alatt egyszer cseréltettem első fékbetéteket (kb.4000Ft) és egyszer gyújtás elosztót, mert szivárgott rajt az olaj. Működött az autó, de zavart. Bontottan 5000Ft volt! :-) (De lehet ha keresgélek egy kicsit, akkor még az út szélén is találok hozzá tökéletes alkatrészt. Suzukihoz mindenhol van!) :-)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Ha csak ilyen autók lennének, akkor a szervizek és az autó szerelők éhen halnának. Nagy szerencséjük van, hogy az Olaszok és a Franciák is gyártanak autókat! Így van mit dolgozniuk! :-)

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem