SEAT MARBELLA

Futott kilométer: 53 000 km

Vegyes fogyasztás: 5 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

A típuslistában nem szerepel, de az én kicsi kocsim a 0,8-as Special verzió. Kerek 50 db ezresért vettem, még vállalható állapotban, melóbajárós, szaladgálós autónak. Sokat nem is vártam tőle, de a vételkor biztos ami tuti, kapott egy teljesen új futóművet, új gumikkal, ami többszöröse volt a vételárnak, de megérte. Nap mint nap 35 km-t járok vele, a munkahelyemre meg onnan haza. Eddig egyszer nem akart a melóhelyen hazainduláskor beindulni, de a megszakítón kellett csak állítani és már ment is. Fogyasztani annyit fogyaszt, mint egy tuningolt robogó, vagy még kevesebbet és amire nekem kell, arra bőven jó. Mondjuk az az egy nagyon nem tetszik, hogy a kedves közlekedő társak, csak egy akadálynak nézik, pedig simán megfutja a 130-at is vidáman és a 100-as utazó jól tartható vele, de a legócskább stift is, meg akarja előzni és 10 centire jön rám hátulról. Ez csak azért zavar, mert mellette az ünneplős, hétvégi, megjelenős autóm, egy S osztályos Merci (NEM VICC!!!) és azzal meg mehetek akár 60-al is országúton, nem akar senki letolni! De ami nagyon tetszik, az egyedisége és az, hogy ugyan nem 4X4-es, de terepen sem ijed meg a szögegyszerű laprugós felfüggesztése, meg a magas hasmagassága miatt, amit sűrűn ki is használok, mert a kutyáimmal elég sűrűn járjuk a természetet, ezért a hátsó üléseket teljes egészében el is távolítottam a kicsiből, aminek a kuttyok nagyon örülnek. :)

Használó

Születési éve: 1974

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: higgadt

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: higgadt

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 5 liter

Fogyasztás országúton: 5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Gyújtás megszakító feladta.Lerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 75000 Ft. Leírás: Teljes futómű felújítás. Nem kellett volna mindenképpen, de mielőtt baja lenne, megtettem.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 50000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem