SUZUKI SWIFT

Futott kilométer: 163 000 km

Vegyes fogyasztás: 5.2 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Mikor megvetem olyan helyen ,utakon hasznaltam amit egy terepjaro megirigyelhetne,kavicsoson hoban sarban,(tehat alta a sarat) a töbi autoskolegaim autoi nem mirtak ugyanezt az utat ket even keresztül reggel este. ez a munkahely 20-km-re volt tölünk,a legközelebbi varos 80-km-re van tölünk. NADE a nagy gyötrödes utan, megepült a 6-os autopaja amin 10 naponta egyszer tettem meg vele mindn gond nelkül azt a 350km-ert. Es most jön a hab a tortara!!!! Egy 19-eves autoval2011.novaber 7.-en alasajanlat ausztriaba, 10.-ei kezdessel, autot atnezettem futomü fek motorolaj es goooo!! 1034km-ttettem meg vele minden gond nelkül. Fel evet kint voltam hazamentem es volt anyi penzem hogy vegyek egy zsiruj kocsit DE nem vettem mert ez a kicsikocsi megegyszer kihozott es megit itt kell lennem fel evig. nNa szoval nem kell elmeseljem miert az EN autom!!!! Nincs olyan hogy legjobb ,ez mindig jo es elvezetes!!

Használó

Születési éve: 1980

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6.5 liter

Fogyasztás országúton: 4.9 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5.2 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: kuplung felujitat. (de mar vasarlaskor eszrevettem, csak ra egy evse volt ra penzem megcsinaltatni) egy gyakorlo nöi soförtöl vettem! Lerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: megaltam a pincemnel , bementünk ketten borozni es jol felhangositottam a radiot ,hogy bent is haljuk. Nem törtent különösebb dolog csak lemerült annyira az akkum ,hogy bekapcsolt a riasztom mert az inditasgatlo nem engedte beinditani az autot(meg tolasra sem)ezert az egyetlen elektronikat a riaszto-kürtöt kitetem mert nagyon hangos volt.(amugy nem ertek az autokhoz). ES hazavontatas utan kiszedtem magam a kütyüt. Azota szuzuki az en autom, es nem A MI AUTONK :)

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 56000 Ft. Leírás: Csuszott a kuplung A szerelö azt mondta hogy ha mar szetszedi kicsereli a szerkezetet is, en beleegyeztem

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: azert mert az utaster zajos egy jo soför hamar eszleli a hibat pontosan meg tudja mondani a szerelönek melyik oldalon melyik kereknel, elöl ,hatul. a szerelö hamar egtalalja a hibat! EZ A MAI UJ AUTOKNAL NEM MONDHATO EL!!!!!

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem