MERCEDES-BENZ E-OSZTÁLY

Futott kilométer: 510 000 km

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Nagy, kényelmes, megbízható, biztonságos, nem fogyaszt sokat, ergonomikus.Sok a cigányok által leharcolt darab, szerelésük végtelen történet.

Használó

Születési éve: 1985

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton: 6.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 2 lerobbanás

Meghibásodás leírása: 33Lerobbanás oka: motorLeírás: 2x tömődött el a gázolajszűrő és ettől állt meg...de ez is az én hibám, mert ha leírnám miket öntöttem bele akkor, el sem hinné senki.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: bontott kormánymű 20e féltengelyem volt, de kb 20e a felújitása apróbb-cseprőbb elöregedett gumi dolgok, tömítések... stabrúd felfüggesztő brutális 2eft porlasztó csúcs 4500/db (bosch) Szóval egy zsák krumpli mellé a zöldségesnél lehet kapni mindent, csak a difi, kormánymű a nehezebb dolog...

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: A tekert óra meghaladta a fél millió kilómétert!!! Egy elpusztíthatatlan legenda! Magyar utakra kiváló társ annak aki nem akar gyorsan közlekedni és el akar menni a világvégére, de vissza is akar jönni. Kényelmes bunker, reális alkatrész árak. Én életem végéig el lennék vele, ha találnék egy szépet belőle. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy olcsót vettem és elkapkodtam. Sok autóban ültem, de alig várom, hogy beülhessek a csillag mögé és a kattogó dízel hangtól nyugszom meg, automata váltója ugyanannyit bír mint a kézi (kb 1.5 millió km)...Jó tanácsként, ha valaki venne élete legjobb döntése, de csak szépet vegyen. Áldozza rá azt a 1.5-2 millió forintot és adjon meg neki minden törődést. Meghálálja...hűségesebb mint az asszony!

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem