PEUGEOT 306

Futott kilométer: 135 000 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Szeretem a formáját,hogy egyedi autó.Viszont utálom hogy ,nemhogy használtan de még ujjonan sem lehet hozzá alkatrészt beszerezni! vagy pedig horror irreális áron akarják azt eladni! Éljen a Francia tömegtermelés.

Használó

Születési éve: 1988

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? lusta

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 12 liter

Fogyasztás országúton: 7 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 13 alkalom , ebből 2 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Szép!Mikor kiprobáltam még jó is volt.Aztán a hibát ott követtem el,hogy haza is hoztam.Kuplung csere,hengerfejezés,öninditó csere,ablakemelő szerkezet csere,üzemanyag szint jeladó csere,kmóra jeladó csere,futómű az állandóan hibás,hátsó fékei állandóan hibásak,a motor még mindig dadog.valamit megcsináltatok rajta és már jön is elő az ujabb hiba. Meg van átkozva.De a cabrio élmény,és a szép kinézet... ez az "igazi szerelem". :DLerobbanás oka: motorLeírás: katalizátor probléma miatt áll meg. meg a hibás űzemanyag szintjelző miatt... :)

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 300000 Ft. Leírás: ennyiből kérem már épittethettem volna egy verseny blokkot is,és az garantáltan nem állt volna meg minden frinc-franc hibával. Tanuljatok a hhibámból!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 10000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: az autoszerelők többsége csak a Trabanthoz,Ladához vagy pedig a "kompjuter megmondja" szlogenhez ért. A Peugeot lehetne sokkal egyszerűbb,vagy sokkal bonyolultabb,akkor elboldogulna rajta valószinűleg a szakszervizes kolléga is,nem csak a NASA!

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem