OPEL CORSA C

Futott kilométer: 377 000 km

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Most gondolkozok a cseréjén,és nem tudom eldönteni,hogy be merjek-e vállalni egy D Corsát?!... Érdekes autó.Egyszerre szeretem és utálom is.Tény,hogy futárautóként használom,kap rendesen.Nem kímélem a gépet,a futóműre vigyáznék,de ez Pesten lehetetlen.Valami mindig széthullik benne.Váltórudazat,önindító,generátor,féltengelyek,stb.Viszont a motorhoz még nem kellett nyúlni.Olajat nem eszi.Kevés benne a tárolóhely.Városban jól lehet vele közlekedni,dinamikus.Pályán viszont,főleg 110-120 felett nem akar gyorsulni.A fék hagy némi kívánni valót maga után.Kell taposni rendesen,hogy megálljon. Összességében egy alacsony fenntartású autó. Az immó csatlakozója kétszer adta meg magát.Szakszervíz nem tudott vele mit kezdeni.Egy helyi szaki 5 perc alatt megcsinálta,2x laza 25.000-ért.Illetve a km-óra rendszeresen elalszik,majd visszajön,kalimpálnak a mutatók össze-vissza,közben meg világít rajta minden,mint a karácsonyfán.

Használó

Születési éve: 1983

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6.5 liter

Fogyasztás országúton: 5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 13 alkalom , ebből 6 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Egyéb hozzáfűznivaló: ,hogy megálljon. Összességében egy alacsony fenntartású autó. Lerobbanás oka: hajtás / váltó

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Most gondolkozok a cseréjén,és nem tudom eldönteni,hogy be merjek-e vállalni egy D Corsát?!... Érdekes autó.Egyszerre szeretem és utálom is.Tény,hogy futárautóként használom,kap rendesen.Nem kímélem a gépet,a futóműre vigyáznék,de ez Pesten lehetetlen.Valami mindig széthullik benne.Váltórudazat,önindító,generátor,féltengelyek,stb.Viszont a motorhoz még nem kellett nyúlni.Olajat nem eszi.Kevés benne a tárolóhely.Városban jól lehet vele közlekedni,dinamikus.Pályán viszont,főleg 110-120 felett nem akar gyorsulni.A fék hagy némi kívánni valót maga után.Kell taposni rendesen,hogy megálljon. Összességében egy alacsony fenntartású autó. Az immó csatlakozója kétszer adta meg magát.Szakszervíz nem tudott vele mit kezdeni.Egy helyi szaki 5 perc alatt megcsinálta,2x laza 25.000-ért.Illetve a km-óra rendszeresen elalszik,majd visszajön,kalimpálnak a mutatók össze-vissza,közben meg világít rajta minden,mint a karácsonyfán.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Céges autó volt.(Colás cég)

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem