AUDI TT

Futott kilométer: 350 000 km

Vegyes fogyasztás: 10 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Szerethető, üthető vágható, de meg kell adni ami jár neki. Sűrűbb olajcsere, és nagy odafigyelés a zajokra. Futómű elemek kopó alkatrészek a csodás hazai utakon. Kutyacsontok szilentek gyakran elfáradnak, de emberi árban vannak. Remekül vezethető, dinamikus kis szerkezet. Nem túl családias, de ezt nem is azért veszi az ember. Legnagyobb mumus talán a feltöltő és a kettőstömegű lendkerék.Remek autó, és csak ajánlani tudom, de figyelni és költeni kell rá, különben hamar elértéktelenedik. Párommal vele együtt 3-4 autót tartunk-használunk, de ezt szeretem a legjobban.

Használó

Születési éve: 1984

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 14 liter

Fogyasztás országúton: 7 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 10 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 4 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Vízpumpa hiba, vezérlés csere után 5.000km-el, Generátor hiba, kettős tömegű lendkerék 2x, óracsoport pixel hiba. Ezen felül a futómű igényel egy kis figyelmet, személy szerint én évente vagy 40.000-km körül cserélgettem a kutyacsontokat és kormányösszekötőket.Lerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Motortérben fellazult és megégett a generátor pozitív kábele az akkufedélen lévő elosztóban. Javítás menete railer, műhely. Javítási idő 1 óra. Felhasznált anyagok: 1db nagy méretű saru és két új rögzítő anya csavar.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 350000 Ft. Leírás: 100.000km / kuplung szett, Kettős tömegű lendkerék. Persze ez biztos vezetés függő is. (Nehéz lábam van)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem