VOLKSWAGEN PASSAT IV

Futott kilométer: 700 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.1 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Életemben első számú kikötés volt h VW semmi féle képpen! de hát a mit ad isten, olyan áron találtam egy idős bácsinál, hogy nem lehetett ott hagyni! vezetett szervíz, első tulaj, full extra(ülésfűtés, alcantara félbőr ülések ,150000 km stb.) és persze szinte ingyen! na első körben, lengéscsillapítók, vezérlés, új gumik, új izzók, egy új tükör és bal hátul volt egy kis horzsolás amit gyorsan lefényeztettem! na a kocsi mindennel együtt 1milla volt! azóta semmi de semmi baja! rendszeresen hordom szervízbe, olajat 10e km-ként cseréljük filterrel mindennel! de meghálálja! nem füstöl, csendes, megy amikor odalépek( nincs chippelve meg ilyen hülyeségek) csak figyelni kell rá! idős már, de sztem addig lesz nálam amíg ki nem rohad! azóta csak VW passat! könnyű vezetni, nagy utastér, kényelmes egyszerűen nem tudom elülni benne a hátsóm, pedig utazok 650 700 km minden hónapba egy húzóra plusz még amit itt mellette elkaristolok!fogyasztása mikor milyen nehéz a lábam! de takarékos! én csak ajánlani tudom! ha figyel rá az ember, a világból kimegy! egy barátom ilyen passatja van és 500000 nél jár, de még nem kellett megbontani a motort! se gyűrűzni semmi! sztem a legjobb választás aki olyat akar ami soha de soha nem hagyja cserbe!

Használó

Születési éve: 1988

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: higgadt

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: higgadt

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6.5 liter

Fogyasztás országúton: 5.6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.1 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom

Meghibásodás leírása: az egyik lengőkar megadta magát, mert belrongyoltam egy kisebb kráterbe ami még az armageddon forgatásából maradt nálunk Kecskeméten... 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 120000 Ft. Leírás: de még így sem tartom vészesnek mert mindent cseréltünk!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem