MERCEDES-BENZ E-OSZTÁLY

Futott kilométer: 201 800 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Tetszik, hogy kényelmes, és hogy minden részletéből azt sugározza, hogy az örökkévalóságnak készült. Ha egy átlag autóhoz hasonlítom, nem tetszik, hogy nem megy (110-nél többet nem illik vele menni, gyorsulása javarészt naptárral mérhető), de városban 80-ig simán tartja a forgalom ritmusát, csak használni kell a gázpedált. Igaz, ilyenkor 10 felett eszik. Sajnos sokat kell(kellett) rajta dolgozni, főleg az elmúlt 30 évben az autó életében jelen lévő tulajok gondos keze munkáját visszaalakítani gyárira, és az általuk kihagyott karbantartás miatt létrejött hibákat megjavítani. De lassan alakul :)

Használó

Születési éve: 1992

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 10 liter

Fogyasztás országúton: 6.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Néha elfárad ez-az, tekintve, hogy az autó jelentős része 30 éves, vagy még idősebb. Minden hibáját jelzi előre, fel lehet rá készülni. Voltam vele külföldön többször, mindig hibátlanul teljesítette az utat, akár teljes terheléssel is, hegyen-völgyön keresztül, igaz, a maga megfontolt tempójában(amivel viszont lemegy a térképről). Karbantartást néha kér, olajcserénként szelepekre illik ránézni, extra igénye nincs. 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Néha kimegy egy-egy biztosíték, és már két izzó is kiégett 18 ezer km alatt :)

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: karosszéria Javítás összege: 120000 Ft. Leírás: Lakatolás, két küszöb vége, taposók széle, egy ajtó, pár apróság. Vásárláskor kötelező dolgok megtörténtek, ekkor kapott egy akkut is, mert 60Ah volt benne, kicsit öreg, és jutányosan szereztem bele 80Ah gondozásmentes darabot. Kipufogó rövidesen aktuális lesz, jövőre talán két féktárcsát is kér előre.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: A motorban még nincs elég kakaó, többszöri próbálkozás ellenére sem tudja a gyári értéket, de mindig érezhetően jobb lett, ezért ezt nem számolom oda.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem