MERCEDES-BENZ CLS-OSZTÁLY

Futott kilométer: 160 900 km

Vegyes fogyasztás: 0 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Használó

Születési éve: 1970

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 3

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság: Ennél jobb autóm soha nem volt! S-osztály volt ez előtt nekem sok problémával! előtte pedig Jaguár XK-R (Hű! ez is jó autó volt nagyon!!! csak kinőttem, jöttek a gyerekek), a 63 Amg Megbízható modell! Érték álló mivel egyedi, külföldön is közkedvelt a 63 AMG, a MOTOR hangja mint egy Ferrari! Nem túlzás ha azt mondom hogy pont úgy megy is! a 63 AMG egy prémium egyedi gyártás technológiával különös odafigyeléssel gyártott 1 ember aláírásával szignózott/összerakott NEM széria luxus autó! Köze nincs a CLS Széria Futószallag gyártó-sorhoz! ezért kerül újonnan 170ezer euróba!!! Nagyon szép forma-tervezés, óriási csomag-tér! Élvezet vezetni az autót! kényelmes, dinamikus, a távolság-tartó tempomat hihetetlen intelligens, DVD , TV , házimozi-rendszer dolby digital Harman Kardon fantasztikus élmény utazás közben is! Felszabadítottam menetközben is működik a DVD -TV gyerekeim kérésére :-) Irgalmatlan menet tulajdonságok! 63 AMG az autópályák ördöge :-) nagyon kedvező a fogyasztása, 12 liter átlaggal használom már 5 éve kímélős de egyben dinamikus formában!

Rugózás: ringat

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban? stabil

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 14 liter

Fogyasztás országúton: 11 liter

Fogyasztás autópályán:9 liter

Vegyes fogyasztás:

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Soha nem hagyott cserben! Szerintem a legjobb konstrukció ez a szivó benzin motor! nem lehet tönkre tenni szerintem!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nem tudok szerencsére beszámolni hibákról! Olajcseréket és kötelező folyadékok cseréjét szigoruan betartom! nulla problémám volt eddig!!!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem