Használt autó közel 100 millióért

Eladó Mark Webber egykori versenyautója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A világ egyetlen magánkézben lévő Red Bull F1-es autójáért közel 100 millió forintot kér a jelenlegi tulajdonos.


Ha mindig is arról álmodtál, hogy Forma-1-es autót vezess, most itt a nagyszerű lehetőség, ráadásul saját udvarodat is díszítheti egy valódi Red Bull Renault versenyautó. Az Adrian Newey által tervezett 2007-es versenyparipával Webber több versenyen, köztük az ausztrál, maláj, bahreini, spanyol, monacói nagydíjakon rótta a köröket.
Hirdetés

A Red Bull Racing versenyautó jelenlegi gazdája 250 000 fontért (kb. 98,5 millió forint) hirdeti a nem mindennapi portékát. Az ár a versenyautón kívül számos kiegészítőt, különböző aerodinamikai csomagokat, felniket, padlólemezeket, fejtámlákat tartalmaz. Felfoghatatlan összeg, pedig itthon is vannak autók ennyiért. Néhány ajánlat a Használtautó.hu kínálatából. Lamborghini Aventador LP 700-4 94 millióért, Bentley Mulsanne 119 millióért. A Pagani Huayra már megint más liga, 392 millió és 135 ezer forinttól kapható, ha esetleg arra lenne igény és fizetőképes kereslet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 00:38
    Permalink

    Regado nulla, ez csak egy tárgy nem jármű. Ezeket a kasztnikat kizárólag motor nélkül lehet megvenni. A modern F1-es motorokhoz egyszerű földi halandó nem juthat hozzá. Én azért egy Hemi V8-ast belecsavaroznék.

  • 2017.10.29. at 00:38
    Permalink

    Regadó valszeg nulla. Ezeket az kasztnikat kizárólag motor nélkül lehet megkapni. Egy modern F1-es motor nem kerülhet “idegen” kézbe. Legalábbis eddig így olvastam volt. Én azért belenyomnék egy Hemi V8-ast, hadd rotyogjon.

Vélemény, hozzászólás?