Dacia Duster pickup álca nélkül. Vajon gyári?

Fotó: képeken a Dacia Duster pickup, ami állítólag gyári

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy román rajongói oldalon bukkantak fel a képek az álcázás nélküli Duster pickupról. Állítólag szeptemberben hivatalosan is bemutatják.


A Logan második generációjából - még - nem csináltak pickupot a Renault román leányvállalatánál. Lesz viszont ilyen praktikus változat az itthon is sikeres Duster SUV-ból. Ezt bizonyítja ez az álcázás nélkül lefotózott prototípus is. Korábban persze készítettek már egyedi átépítésű pickupot a Dusterből, de a képeken a széria előfutára lehet. Az autón az látszik, hogy a hátsó ajtók és ablakok helyét a nyitott raktér vette át, a hátfal lefelé nyílik.
Hirdetés


Platómérete ha nem is lesz kimagasló, de kompakt méreteivel és összkerékhajtásával a Duster jelentheti több felhasználónak az alternatívát az üresen is kéttonnás nagy pickupok helyett. Motorjai és hajtásláncai várhatóan meg fognak egyezni a sima Dusterével, így lesz két és összkerekes, benzines és dízel, talán LPG-s is belőle, már ha tényleg bemutatják az októberi Párizsi Autószalonon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 04:31
    Permalink

    Sose vennék dácsiát, de nagyon nagy ötlet, és komoly vásárlóereje lehet. Mellesleg nem is néz ki rosszul. LPG-vel meg a leggazdaságosabb kapható kisteherautó lehet.

  • 2017.10.29. at 04:31
    Permalink

    Látványtervben láttam duplakabinost is. Más oldalakon már tényként közlik, hogy ez hivatalos 🙂 Vajon lesz ilyen gázzal szerelt is, mint a MOL nyereménye? [url]http://bit.ly/lpgnyeremeny[/url]

Vélemény, hozzászólás?