Knight Rider ihlette Renault reklám. Szenzációs!

Trafic Rider, a munka hőse - egy újabb remek videó a Renault-tól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem egy Hasselhoff a főhős, nincs is kilós mellkasszőre, de rendes munkásgyerek. Nem is KITT a munkaeszköze, hanem ez új Renault Trafic.


Nyáron mutatkozott be az új Renault Trafic, most pedig egy reklámfilmet készített az új kisteherautó népszerűsítésére a frappáns filmekben mostanság jókat alkotó gyári filmes csapat (lásd például az F1-hangú tucatautókat). Ez sem akármilyen! Trafic Rider címmel a nyolcvanas évek kultikus tévésorozatának számító Knight Rider főcímét idézi a szpot. A Renault üzenete szerint, ha nem olyan is sármosak a hétköznapok hősei, mint a David Hasselhoff alakította Michael Knight, ha autójuk nem is annyira csúcs szuper, mint a mesebeli KITT, de derék emberek. Michael Craftsman, azaz tükörfordításban Iparos Miklós, ha nem is egy csúcshím, de szimpatikus fazon. Kicsit ritkul a haja, kissé hézagosak a fogai, de azért az ő mosolya is megnyerő. Igazából egy teljesen átlagos fazon, mint bármelyikünk. Renault Traficjával segít át minket a hétköznapok nehézségein.
Hirdetés


A való élet hőse a kategóriájában tényleg elég jó új Trafickal nyomul. Nem ám holmi műsportos, tohonya amerikai vassal, mint amilyen a KITT alapjait adó Pontiac Firebird TransAm volt. A mindennapok hőse ott van mindenhol, ahol kell, fúr-farag, az agilis Trafickal gond nélkül kerüli ki a robbantásokat, és nagyon jól áll neki a napszemüveg. Csodás képességű Traficjában berheli ócska kis robogóját. A szpot csoda-Traficjában nem Turbo Boost funkció van, hanem Succes Booster, azaz sikerfokozó. További részletek a szpotnak szentelt Trafic Rider[/url] oldalon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?