Klubok – Lada Club Hungary

Lada Club Hungary

Tagsággal kapcsolatos információk

http://www.ladaclubhungary.hu/lch-klubtagsag

Klub leírása

A Lada szerelmeseinek maroknyi táborából 15 évvel ezelőtt, 1996-ban alakult a Lada tuning klub, az LCH elődeként. Akkoriban minden hónap első vasárnapján, az Erzsébet áruház parkolójában jöttünk össze, hogy megcsodáljuk egymás járgányait, vezessünk és dumáljunk egy jót. Később, nagyobb terület után nézve a parkolót lecseréltük a mátyásföldi reptérre, majd a Gyál melletti szöcske pályára, de a lényeg ugyanaz maradt: érezzük jól magunkat és a Ladáinkat! 2001-ben néhány sör és rumos-kóla mellett gondoltunk egy merészet és a következő szintre lépve megalakítottuk a Lada Club Hungary-t azzal a céllal, hogy az ország legnagyobb autósklubjai közé kerüljünk. A legelső találkozónk még csekélyke létszámmal, a skodások társklubjaként, a hajógyári sziget nagy parkolójában került megrendezésre, de 2001 augusztusában útjára indult egy legendássá vált Lada-találkozó, Gárdonyban. Míg 2001-ben mindössze 20 autó gördült be a gárdonyi strand bejáratán, addig 2010-ben már 300 autó és közel 1000 ember vett részt a kétnapos Lada-fesztiválon. A találkozóink megfelelő helyszínét sokáig keresgettük. Kezdetben volt a mátyásföldi reptér, de elzavartak minket, aztán átmentünk a gyógyszergyárira, majd vissza Mátyásföldre, utána jött Nagytarcsa, és végül pedig a Ring autósmozi, ahová már évek óta szívesen gurulunk be a Ladáinkkal.2001-ben 50 taggal indult el az LCH története és az elmúlt 10 év során ez a szám 400-ra emelkedett. Bízunk benne, hogy aki kedveli ezt a legendás típust és szívesen tagja lenne egy remek társaságnak, az jöjjön és legyen tagja a Lada Club Hungary-nak!

Klub adatai

Márka LADA
Klub neve Lada Club Hungary
Elnök Turcsik Péter
Klub címe Budapest
Email info@ladaclubhungary.hu
Klub honlapja www.ladaclubhungary.hu
Létrehozta LCH

Friss cikkek

Feltárta jövő évi modelljeit a Mercedes-Benz

10 új modell érkezik jövőre a Mercedesnél

2 órája – Autósvilág hírei

A német prémiumgyártó a második negyedéves pénzügyi prezentációján bemutatta a soron következő modelljeinek ütemtervét. 2018-ban tíz új Mercedes-Benz lát napvilágot.


Ellentétesen változnak az üzemanyagárak

Az egyik üzemanyag ára nő, a másiké csökken

5 órája – Autósvilág hírei

Bár árcsökkenés és áremelés is jut e hét szerdára, utóbbi jelentősebb lesz a töltőállomásokon.


Varázsgömb a Suzuki e-Survivor koncepcióban

Menő elektromos terepkoncepció a Suzukitól

6 órája – Autósvilág hírei

Futurisztikus külső és belső, négy villanymotor adta összkerékhajtás, mégis klasszikus terepjáró-karakter a Suzuki e-Survivorban.


Friss tesztek

Peugeot 5008 GT 2.0 BlueHDi teszt

Figyeld a másik kezét is! – 5008 GT

Legkisebb feladata lenne a szórakoztatás, ám az 5008 minőségi színházat nyújt, ilyennel ritkán találkozunk. Érzelmi ingerekkel bombáz, hajlamosak vagyunk nem figyelni, milyen valójában.


Toyota Prius 1.8 Plug-in Hybrid Executive teszt

Nincs mellébeszélés, 0,8 l/100 km a tesztfogyasztás

Egyliteres, mármint 1 l/100 km fogyasztású autóként hirdeti a Toyota a Prius Plug-in Hybridet. A gyári érték nem csupán hozható, alul is múlható.


Mini Cooper S E Countryman 4ALL teszt

Multivitamin - Mini Countryman plug-in hibrid teszt

Ha felnövök, gazdaságos hibrid leszek. Na jó, inkább divatos élményautó. Azért jó lenne terepezni is, és a praktikum sem utolsó szempont.

Még több teszt

Használtautó.hu

PORSCHE PANAMERA Turbo PDK E6

PORSCHE PANAMERA Turbo...

Ár: 34.800.000 Ft

Évjárat: 2015 / 10

Kivitel: Coupe

Üzemanyag: Benzin

FORD FOCUS 1.6 Trend MAGYAR-2.TUL.-AC-KORREKT

FORD FOCUS 1.6 Trend M...

Ár: 850.000 Ft

Évjárat: 2005 / 8

Kivitel: Sedan

Üzemanyag: Benzin

SMART ROADSTER Coupe 0.7 Softip

SMART ROADSTER Coupe 0...

Ár: 970.000 Ft

Évjárat: 2003 / 8

Kivitel: Coupe

Üzemanyag: Benzin

Még több autó