Elkészült az AMTS nyereményautója – láttuk

15 ország autóit várják a 12 éves AMTS-re

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több mint 1500 jármű, 10 tematika, 5 pavilon, 3 nap. A 2017-es AMTS számokban - mindez egyetlen belépővel. Már a nyereményautót is láttuk.


Lehullott a lepel, valóban zöld lett az AMTS 2017-es nyereményautója. Bár hazai gyártású, alapvetően olasz piacos volt az az Audi TT Roadster, amit most profi kezek szabtak át hazánk egyik legnagyobb autó- és tuningkiállítására a WestEnd City Centerben. Hogy miért pont ott? A WestEnd elkötelezett az elektromos autók iránt, és az idei AMTS-en külön tematikus részleget kapnak a villanyosok. Ahogy egyébként az SUV-k és a kabriók is, valamint továbbra is lesz „Magyarok a világ járműgyártásában” kiállítás. Lesz még Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság és Show, Oldtimer Show és meghívásos, szinkronpályás Gymkhana bemutató is. Idén külön pavilont kapnak az importőrök és a szalonautók.
Hirdetés
Az Audi TT Roadster nyereményautó 3 nap alatt készült el, kizárólag papírozott átalakításokkal. R8-dizájn lökhárítókat, zöld fóliázást, bitang felniket és gyönyörűen varrott belsőt kapott, ráadásul egy szerencsés hazaviheti a március 24-26. között megrendezésre kerülő Automobil és Tuning Show után. Valaki, aki online vagy pénztárakban vásárolt teljes árú felnőtt napijeggyel vagy családi jeggyel rendelkezik, így érdemes azt a rendezvény végéig megtartani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?