Még Räikkönen is elmosolyodott a Giulia QV-től

510 lóerő a Ferrari F1 pilótáinak kezében

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Három darab 510 lóerős Alfa Romeo Giulia QV, három Scuderia Ferrari pilóta és egy kanyargós tesztpálya. A végeredmény: Räikkönen mosolya!


„Az érzelmek mindig győznek.” - fejezi be legújabb kisfilmjét az Alfa Romeo, amit semmivel sem tudtak volna jobban bizonyítani és nyomatékosítani, mint egy Kimi Räikkönen mosollyal. Szívfacsaróan gyönyörű sportautók tervezésben pedig világelső az Alfa Romeo, az olaszok profibban hatnak érzelmeinkre, mint bárki más az autóiparban. Mindez fokozattan igaz az új Giulia Quadrifoglióra, amiből most hármat a Scuderia Ferrari Formula-1-es csapat pilótáinak kezébe adtak, hogy játszadozzanak vele a gyár baloccói tesztpályáján.
Hirdetés

Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen és a tartalékpilóta, Antonio Giovinazzi is keresztbe dobta az 510 lóerős sportszedánokat. Látszólag mindannyian élvezték, amit a duplaturbós V6 nyújt, még a finn világbajnok is, aki egyébként nem arról híres, hogy könnyen kifejezi érzelmeit, úgyhogy egy fogvillantós félmosoly többet ér ezer sajtóközleménynél.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?