Vajon Torrente Ferrarija égett le?

A fejétől bűzlik a Ferrari: motorterénél gyulladt ki egy F12 Berlinetta

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Törökországban kapott lángra az orrmotoros Ferrari F12 Berlinetta, a Torrentére hasonlító sofőr még ki tudott szállni a paripából.

Kigyulladó Ferrarikról egy időben nagyon sokat lehetett hallani, s bár az orrmotoros F12 Berlinetta eddig nemigen szerepelt a lángokról szóló hírekben, most egy fehér példány e szériából kapott lángra Törökországban.
Hirdetés

Mindössze annyit lehet tudni, hogy a 6,3 literes, 730 lóerős V12-es felől egy zsúfolt autópályás szakaszon csaptak ki a lángok. A sofőr azonnal megállt és hívta a tűzoltókat, akik rögvest ki is érkeztek, s még a motortérnél el tudták fojtani a tüzet. S bár a lángok nem terjedtek tovább az utastér felé, a motorterénél károsodott F12-es javítási számlája bizonyára nem lesz szerény. Foghatja a fejét a tulaj, jó eséllyel a képeken zöld trikóban a telefonját markoló, illetve az autóra nézve a tűzoltóknak magyarázó úriember, aki hátulról a Torrente-hasonmásverseny befutója lehetne, ám szemből elárulja magát: nem ő a törvény két balkezeként megismert exrendőr.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?