Lexus űrhajó jön Luc Besson új filmjében

Az űrhajó is tipikus Lexus hűtőrácsot kap 700 év múlva

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Luc Besson Valerian című filmjében debütál a Lexus 700 év múlva használatos űrhajója, amely persze a manapság ismert hűtőrácsot hordja.

Mi is nevezünk néha űrhajónak egy-egy autót, a Lexus viszont szándékosan tesz is róla, hogy űrhajó-hírét keltsék. Mégpedig minden idők legdrágább európai filmjében, amely 2017 nyarán kerül a mozikba. A Valerian a 28. században játszódó sci-fi, Luc Besson rendezésében, aki kedvenc francia képregényét filmesítette meg.
Hirdetés
A két főszereplő Dane DeHaan és Cara Delevingne, ám mellettük Clive Owen, Ethan Hawke és Rihanna is szerepet kap. No meg persze a Lexus űrhajók, amelyek orrán ott virít a jellegzetes hűtőmaszk - talán díszként? A filmből nyilván ez is kiderül jövő nyáron, alább csak a film előzetese látható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 00:17
    Permalink

    Már 2002-ben a Különvélemény című filmben is Lexusok szerepeltek (Lexus 2054 típus). Az is elég űrkorszaki, nemcsak a földön mentek automatikusan, hanem az épületek falán is, és nem csak előre-hátra, hanem akár oldalazva.
    Ott is ők fizették a legtöbbet…

Vélemény, hozzászólás?