Audival tetőn is nyerhetsz?

Balesettel nyert az Audi versenyzője a GT kupában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érdekes versenyzési stílust választott Laurens Vanthoor a GT versenysorozat makaói futamán, eredményesen, hiszen tetőre állva is győzött.

Mondhatjuk, hogy a Túraautó-bajnokságban Audival versenyző Laurens Vanthoor ölébe hullott a győzelem, ami a fizika törvényszerűségei alapján persze nem csoda, hiszen tetőre állította autóját, legfeljebb logikailag van bukfenc a dologban. A versenyt vezető pilóta ugyanis az oldalfalnak ütközött miután megelőzték, méghozzá oly módon, hogy az ütközés után autója a tetején ért földet, és hosszan csúszott együtt a többi versenyzővel.
Hirdetés
Az Audit kivéve a balesetben senki nem sérült meg, viszont a versenyt leintették. Laurens Vanthoor is épen szállt ki a tetőjén parkoló autójából, és ezt követően végül nem is indították újra a futamot. Így pedig a balesetet szenvedett Laurens Vanthoor duplán győzött, hiszen nem csak épségben megúszta az incidenst, hanem a szabályok szerint még a futamot is megnyerte.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?