Kalapáccsal zúzta rommá barátja Ferrariját

Bosszúvágy vezérelte a Forgiato marketingeseit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Prémium- és luxusautókhoz kínál exkluzív felniket az amerikai gyártó. Egy új, törhetetlen változatot látványos reklámmal mutattak be.

A filmbe illő képkockákkal kezdődő videó egy rövid összegzést ad arról, hogy mi mindenre képesek egyes nők akkor, ha megcsalják őket. A szupermodell nem bízza a véletlenre a bosszút, kellően hosszú erőkarral rendelkező kalapáccsal esik neki ex-barátja második szerelmének. A vörös démon nem csak a tűzpiros 458-as Ferrarit, de bizonyára az autóimádók lelkét is alaposan összetöri. A hátsó sárvédőktől kezdve a motorháztető és az ablakok is komoly károkat szenvednek el. Végső csapásként kellő lendületet véve sújt le a Forgiato felnire, amely karc nélkül bírja ki a kalapács erőteljes becsapódását. Az ütés jól szemlélteti, hogy bizony itt nem mindennapi anyagminőséggel van dolgunk, már ami a felnit illeti.
Hirdetés
Arról, hogy valódi autót használtak-e a forgatáshoz, nincs információ. Megnyugtatásként a mai filmes technika lehetővé teszi, hogy akár egy másik kocsit alkalmazva alkossanak meg hasonló felvételeket. Emiatt nem kell feltétlenül sajnálni a fantom Ferrarit. Az is lehetséges, hogy az olaszok egy prototípust, vagy külön erre a célra összeszerelt autót vetettek be a forgatáson.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?