Arany a Bugattim, beleülnél-e?

Bugattis átverés: eljössz velem kajálni?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Aranyásásnak nevezik a jelenséget, és a hölgyek egy részére nem vet ám túl jó fényt. Vajon az egzotikus sportkocsi nélkül mire menne a srác?


Az autós átverős videók egyik fájatja a gold digger, azaz aranyásós videó. Ezekben általában egy ifjú titán valami menő és drága kocsival próbál csajokat felszedni elég alpári módon. A videó készítői abból a feltételezésből indulnak ki, hogy a hölgyekben beindul az aranyásó reflex, miszerint az autó alapján feltétezhető, hogy a tulaj kőgazdag.
Hirdetés


Nem fest túl jó képet a videóban szereplő hölgyekről, hogy amikor így vagy úgy megtudják, hogy a Bugatti nem is az őket épp az imént vacsorázni invitáló átverő úré, rögtön tovább is állnak. Új vagyok Kaliforniában, nem tudtok valami jó kajálós helyet? - kezdi a Tony nevű srác a mondókáját. Beférünk mindketten? - jön a kérdés a lányoktól. Mi más lehetne a válasz, minthogy Persze. A csajok még benne is lennének egy közös hamizásban, amíg meg nem tudják, hogy a Bugatti árának századát érő, teljesen hétköznapi Dodge Neon lenne a transzport. A Veyront nem kell bemutatni, a Dodge, vagy Chrysler Neon Amerikában az a kocsi, ami nálunk a régebbi Suzuki Swift, kicsit sem csajozós. A végül nemet mondó hölgyek reakciója védhető azzal, hogy át lettek verve, bárki azt hinné a fellépése alapján, hogy a tetovált, sapkás figura a tulajdonosa az arany Veyronnak. De akad hölgy, akinek bejön a sapkás úr Bugatti nélkül is, ő simán behuppan a Neonba. Miután szépeket mondanak neki, csak úgy tépi fel az ajtót. Reméljük, jól összebarátkoztak. Ettől függetlenül nem ajánlom senkinek, hogy idegenek autójába üljön.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?