Mercedes S-osztály, vízre

Egy igazi Mercedes-fan ilyen csónakot vesz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szeptemberben nem csak új autókkal, de olyan luxusjachttal is jelentkezik a Mercedes-Benz, amilyet még a világ nem látott. Figyelem, a cikk elképesztően hatásvadász videót tartalmaz.

A szeptemberi Frankfurti Autószalonra több friss modellel (és/vagy tanulmánnyal) készül a Mercedes-Benz, de szintén az első őszi hónap folyamán Monacóban egy vízi S-osztállyal is jelentkezik a stuttgarti prémiumgyártó. A tengerek ezüst nyila, másképp Gran Turismo 14 méter hosszú lesz és állítólag olyan, hogy attól még a luxushajós témakörben is jártas érintettek is leteszik a hajukat. Dizájnja a Merci személyautókét idézi, az ízelítő videó meg az egyik leghatásvadászabb és legműanyagabb evör. Mindenesetre látványos.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 00:37
    Permalink

    Tetszetős vonalak, de szerintem egy magyar iparművészetire járó fiatal ” lazán ” überelni tudja a mai számítógépes grafikai megoldások ismeretében.

    Kíváncsi leszek, hogy ha valóság lesz a yacht és vásárolható a piacon, – egy főre vetítve kis hazánk hányadik helyre kerül a világranglistán vele?

    No nem a magyar vizeken bejegyzettekre gondolok, hanem távolabbra, Antillák, Kelet-Timor, francia Guinea és mindazon luxus ( és adóelkerülő helyek ) ahol kiválóságaink izzadságos munkával keresett pénzüket fialtatják…no persze ott nincs + % ehó a kamatadón felül. Egyéb iránt ez is mint számos Mercedes, csupán státsz szimbólum és messze nem tükrözi az ár az értéket.

Vélemény, hozzászólás?