A Subaru reklámja viccet csinál az orosz videókból

Fedélzeti kamerás felvétel: elviszi a kutya a Subarut

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Állatot gázolni nem vicces, az orosz fedélzeti kamerás felvételek viszont sokszor azok. A Subaru reklámja a kettőt kombinálja ötletesen.


Szól a háttérben az orosz popzene, a kamera képe sem a legjobb minőségű, ettől teljesen hiteles lesz a fedélzeti kamerásnak hitt videó. Aztán az éjszaki országutat keresztező kutya ugyanúgy aláveti magát a közeledő kocsinak, mint azok az oroszok, akik így akarnak pénzt kisajtolni az sofőröktől. Az ilyen esetek miatt és a híresen rossz közlekedési kultúra miatt alaptartozéka már a térség szinte összes autójának az egyre olcsóbban kapható, de annál kifizetődőbb fedélzeti kamera. Egy ilyen felvétellel könnyebb bizonyítani az igazunkat egy akár önbíráskodásig fajuló koccanásos baleset után is.
Hirdetés


A Subaru orosz piacos reklámja ebből csinál viccet. Az XV hölgysofőrje a pórul járt állathoz siet, pedig el is hajthatna. Miközben telefonálni kezd, ebkoma feléled, és bepattan a Subaru volánja mögé, majd elhajt. Zseniális, ahogy a helyi piac viszonyaira reflektáltak. Nálunk, de főként tőlünk is nyugatabbra lehet, hogy nem is esne le elsőre, miről is szól itt a poén.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?