Kirabolták mialatt porig égett a Ferrarija

Kigyulladt az olasz sportkocsi, a zavart tulajt közben alaposan kirabolták

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gátlástalan ember bárhol akad, most éppen Ausztráliában bizonyított egy alak. Mialatt a zavart tulaj próbálta eloltani lángoló Ferrariját, alaposan kirabolta.


Óriási kár érte ennek a Ferrarinak a tulajdonosát. Nem elég, hogy a frissen vásárolt, még éppen átíratás alatt álló sportkocsija szinte porig égett, alaposan ki is rabolták. A Sidney-ben élő Tan Shukla megállt pénzt felvenni egy automatából, mikor az autója felé fordult, az már lángokban állt. A közeli boltok alkalmazottai rohantak poroltóval megfékezni a tüzet, amit végül a tűzoltóknak sikerült csak.
Hirdetés
Ez idő alatt viszont a tulajdonost kirabolták, ellopták a tárcáját, a pénzét és a laptopját, amit zavarában az automatánál felejtett. Egy biztonsági kamera felvételén látszik, amint egy alak az említett tárgyakkal a kezében távozik a helyszínről. Ez jól mutatja, hogy gátlástalan emberek még a föld másik felén is élnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 00:11
    Permalink

    a kitűnő olasz TECHNIKÁÁÁÁÁ :D:D:D:D nyomogatja szeksziefegy kicsit neki, majd leparkol a 40 fokban aztán fel is gyullad az forró olasz mén :D:D:D:D:D amúgy az egész setup izléstelen vacak…szegény gép.

  • 2017.10.28. at 00:11
    Permalink

    SexyF1-et nem tudom sajnálni. Nem mondom, hogy megérdemelte, mert ez mindenképp szívás, de biztos nem az utolsó összekuporgatott centjeit vitték el.

Vélemény, hozzászólás?