Mennyit adnál Michael Knight autójáért?

KITT eladó, s nem is olyan drága

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Árverésre bocsátották Michael Knight hű társát. Az érdemes művész David Hasselhoff KITT-replikája várhatóan 10 millió forint körüli áron talál új gazdára.


Eladósorba került az a KITT-replika, amit a Knight Rider című akcióbohózat rajongói készítettek a Michael Knightot, bocsánat, Michael Arthur Longot alakító David Hasselhoffnak. Tehát ez a fekete Pontiac Firebird a kiváló színész és még kiválóbb énekes személygépjárműve volt, hogy aztán egy írországi múzeumban porosodjon. Majd most elárverezik, az aukció április 11-én zárul. A licit 15 ezer dollárról indult, a szerencsés (?) vevőnek a becslések szerint 30-50 ezer dollárjába, tán csöppet több mint 10 millió forintjába fog fájni a biznisz. Sok? Ezért az 1986-os sztárért, aminek a pingpongasztalnyi orrában egy 5,0 literes V8-as dohog? Viccezel?
Hirdetés


Hiszen majdnem olyan, mint amilyeneket a forgatásokon hajtottak. (A 23 eredetiből egyet lezúztak, 17-et megsemmisítettek, a maradék 5 példány gyűjtők/befektetők féltett kincse nyilván nem 15-50 ezer dolláros áron.) Lambo-szárnyas, repcsikormányos, millió kapcsolós és lámpás, továbbá egy merevlemezen 4000 hangfájlt őriz a Knight Riderből. Alap, hogy a bukólápák közt ott figyel a piros futófény, elnézést, szkenner is - áldja meg az ég, aki ezt így megálmodta suhogó hangostul. De ohne Turbo Boost és nem is képes magától vezetni, gondolkodni, mókázni és szomorkodni, se akár 300 mérföldes óránkénti sebességgel száguldva jól elkapni a gonosz bűnözőket. Sebaj, tessék csak megnézni az alábbi klasszik intrót a zseniális zenével, s még licitálni sem késő. Ha megvan a gép, kérjük használttesztre, kösz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?