Ilyen egy 4-es BMW alulról

Köln egyik kis utcájában sikerült megborítani egy BMW-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kölniek a napokban egész közelről láthattak egy 4-es kabriót alulról. Közel a belvároshoz sikerült megborítania a sofőrnek. Ez már majdnem művészet.

Nem jellemző, hogy bármely város közepén borítanak meg egy kocsit, persze láttunk már Budapesten is hasonlót, de forgalmas kereszteződésekben, rendszerint több autó részvételével. Ez a nő viszont egyedül volt, és hét kocsit tört össze. Egy kis baráti iszogatás után indult útnak a hófehér kabrióval, de sokáig nem jutott. Egész közel a helyhez darálta le az autókat, ám pechjére az egyik megdobta, így a jobb oldalán landolt. Durván ittas állapotban húzták ki a roncsból, már a kiérkező rendőrök, a szondát viszont nem volt hajlandó megfújni. Őrizetbe vették, ott pedig a vérvizsgálaton mutattak ki nem kevés alkoholt a szervezetében. A kocsik egy része totálkáros, főleg a régebbi típusok, a BMW talán javítható, de a hölgy már nem vezetheti, a jogosítványát bevonták. Ez a legkevesebb, valószínűleg pénzbüntetésre, vagy komolyabb eljárásra is számíthat.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 03:50
    Permalink

    Ilyesmit talán itthon is láthatunk Timikétől az R8-as volánja mögött, bár még csak a zebrán parkolásig jutott el, de azt hiszem tud majd tovább fejlődni.

Vélemény, hozzászólás?