Butikot nyitott a Lamborghini

Külön stúdióban álmodhatják meg a tulajok Lamborghinijüket

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megynyílt az extravagáns Lamborghinire vágyók szentéje a gyártó székhelyén. Itt válogathatják össze a leendő tulajok, milyen színösszeállításban kérik az új játékszerüket.

A vásárlók több mint felének nem felelnek meg az előre összeállított csomagok, mikor megrendelik az új Lamborghinit. Valamilyen szinten érthető is, hogy ennyi pénzért különlegesre vágynak, mondjuk ilyenkor szoktak születni az ízléstelen és nem egyszer gusztustalan példányok. Persze az csak a mi véleményünk, hogy egy ilyen szuperautóhoz nem illik a világoskék bőr kormány, igaz, minket sokkal jobban érdekel, mi van egy Lamborghini gépházteteje alatt.
Ezentúl az ilyen extravagáns tulajoknak nem kell katalógusokat bújva ikszelgetni, mit szeretnének. A Lamborghini gyár mellett most nyílt egy kis stúdió, ahol az elérhető összes fényezés, bőr, felnik és azok színváltozatai testközelből láthatók, illetve tapinthatók. Az Ad Personam Studiót igénybe vevők még egy gyárlátogatást is kapnak ajándékba, amit még a testreszabás előtt tehetnek meg. A színek és anyagok közt turkáláshoz egy dizájner is segít, aki a kiválasztott mintákból összerak egy látványtervet, így a megrendelő már láthatja is, hogy a citromsárga üléshuzatok illenek-e a babakék kormányhoz és a rózsaszín fényezéshez.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?