Busszal karácsonyozik a Mercedes

Különleges köntöst kapott a Mercedes-Benz Travego M

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Karácsonyi díszítésű Travego buszával a Mercedes is becsatlakozott az ünnepi lázba.


A Mercedes-Benz müncheni részlege által elképzelt buszt Christmas Travego-nak nevezték el. Az egyedülálló Travego M modell külsejét teljesen a karácsonyi hangulathoz öltöztette a mannheimi gyár dizájnstúdiója. A vörös-fehérre festett busz különlegesen színezett ablakokat kapott, amiken jégcsaphoz hasonlító motívumok is helyet kaptak. Oldalára egy szánkózó mikulást festettek, ám szarvasok azt helyett most egy busz húzza. A legszembetűnőbbek azonban mégis a LED sorok, amik bármilyen színben, a sofőr irányítása szerint folyamatosan világító vagy villogó módban is üzemelhetnek.
Hirdetés
A különleges buszt a karácsonnyal kapcsolatos eseményeken és túrákon, Németországon belül tervezik használni. A cég már több felkérést kapott, többek között a Regensburg Cathedral kórustól is, akiket egy karácsonyi koncertre szállítanak, továbbá súlyosan fogyatékos gyermekek szállítására is feliratkoztak már. A Mercedes, így teszi szebbé a karácsonyt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?