Audi Q3 parkolóhelyhiányra: csaltak a reklámfilmhez

Látványos, de bizony nem szerény trükközéssel forgatott reklámfilmben az Audi Q3

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sokak számára nyomasztó problémára, a parkolóhelyhiányra ad megoldást reklámfilmje szerint az Audi Q3. Kár, hogy bevallottan csak trükkel.

Sokszor, sok helyen probléma a parkolóhelyek korlátozott száma, s bizony ez is hozzájárul a szabadidő-autók terjedéséhez. Mert velük nem gond padkára, magasabb járdára állni. Az alábbi reklámfilm szerint az Audi Q3-nak a falra sem kunszt felmásznia, ha éppen csak úgy férne el egy amúgy teli parkolóban.
Hirdetés
Hatásos reklámfogás, de a szimulált térfigyelőkamerán nem látszik, hogy a Q3 miként mászik fel a függőleges falra. Ha viszont szemfülesek vagyunk, kiszúrhatjuk az apróbetűs részt, s a készítők üzenetét: Meg ne próbáld, a film speciálisan felkészített járművel készült! Még mielőtt különféle rámpánkon agyalnánk, az Audi megmutatja, hogy bizony komoly trükközést követtek el a filmhez, egy speciális alvázat toltak a SUV alá, miután targoncával megemelték azt. Ügyes reklámfogás, ügyes megvalósítás, a parkolóhely-probléma pedig örök.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 01:04
    Permalink

    jó hogy odaírják, mert ha egy hülye amerikai kipróbálja és nem sikerül beperli az Audit 100 milliókra 😀 Mint a csávó a Red Bullt nem is olyan rég 😀

Vélemény, hozzászólás?