Ausztrália nagyon unalmas hely lehet

Letiltanák az RS driftmódját az ausztrálok

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Föld egyetlen helye lehet, ahol nem képesek örülni az új Focus RS-nek. Alig vártuk, hogy megjelenjen. Amikor kiderült, hogy összkerekes lesz, kitértünk a hitünkből, ők meg letiltanák.

Tegye fel a kezét, akit zavar az új Focus RS drift-módja! Ahogy gondoltam, senki. Még jó, mi azért tudjuk élvezni az életet, szerintem nem sok olyan ember akad, aki beülve nem azt keresi meg először. Egy kis gyorstalpaló, akinek nem lenne tiszta, az új RS-ben van egy dedikált driftgomb, amit megnyomva az összes beállítás alkalmassá teszi a kocsit a csodás keresztbecsúszáshoz, és ez nagyon zavarja az ausztrál jogalkotókat. Indítványt nyújtottak be a Fordnál, hogy a hozzájuk érkező Focus RS-ekben tiltsák le ezt a módot, mert szerintük nem utcára való, sőt egyenesen veszélyes.
Hirdetés
Nyilván, ha valaki folyamatosan keresztben közlekedik a városban is, akkor az utóbbi helytálló gondolat, de azt talán nem teszi senki, mert a gumik sem bírnák túl sokáig. A Ford egyelőre tartja magát, és megpróbálják nem komolyan venni a kérelmüket, annyit reagáltak rá, amiben teljesen igazuk van, hogy a Drift mód aktiválásakor felugrik egy üzenet, amiben benne van, hogy mindenki saját felelősségére használja. Azért is mókás a kérelmük, mert nem ez az egyetlen kocsi, amivel driftelni lehet gombnyomásra, rengeteg hátsókerék-hajtású autó fut náluk is, amiben a kipörgésgátló kikapcsolása után még komolyabban keresztbe lehet rakni egy kocsit. És azokban nincs is figyelmeztetés arra, hogy inkább pályán használjuk úgy, míg az RS próbálja nevelni a sofőrt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 03:34
    Permalink

    Gyanitom a Holden UTE 6.2L LS3 V8-ban nincs semmilyen figyelmeztetes, hogy sajat felelossegre hasznalja. Pedig gyanitom elobb rakja a paraszt keresztbe egy egyszeru gazadassal, mint ezt a Fordot.
    [url]https://www.holden.com.au/cars/ute [/url]

Vélemény, hozzászólás?