Ferrarit és BMW-t kapott 16. születésnapjára a rapper lánya

Lil Wayne lánya két luxusautót is kapott szülinapi ajándékként

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az amerika rapper lánya, Reginae a közelmúltban ünnepelte 16. születésnapját, melyet egy hatalmas bulival ünnepeltek Atlantában.


A legtöbb tizenéves általában már annak is örül, ha alkalmanként megkapja a szülői tulajdonban lévő autót. Lil Wayne, amerika rapper ezt máshogy gondolja, hiszen lányának 16. születésnapjára két vadonatúj autót is ajándékozott.
Hirdetés

Az egyik egy BMW X4-es, míg a másik egy igazi fenevad Ferrari 599 GTO. Közlekedési szempontból a BMW jó választásnak bizonyul, a 661 lóerős Ferrari viszont már sokaknál kiütheti a biztosítékot. Elég kockázatos ugyanis egy friss jogsis alá egy ilyen teljesítményű autót adni. A szülők elmondásuk szerint bíznak a lányukban. Szerintük nem lesz gond abból, hogy Reginae a szokásosnál erősebb autót vezet. Mindenesetre nem lepődnénk meg, ha néhány hónap múlva arról kellene írni, hogy a tinilány eldobta az olasz sportgépet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?