Benzinkúton hagyta a feleségét, 100 kilométer után vette észre

Még gyermekük sem észlelte az anyuka hiányát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kellemetlen élményben volt része egy argentin családnak, akik vakációjukról tartottak hazafelé. Anyuka nem a helyén, hanem a benzinkúton maradt.


Az argentin házaspár fiúgyermekével együtt vágott neki egy igen komoly utazásnak: Brazíliába mentek nyaralni. Hazafelé már Mexikót is elhagyva megálltak egy benzinkúton tankolni, és itt fordult borzalmasra a dolog. Tankolás után a példaértékű családfő bement a kútra fizetni, aztán gondolta elvégzi dolgát a mellékhelyiségben. Ekkor döntött úgy az édesanya, hogy ő szintén bemegy és vesz néhány sütit. Amikor az apuka visszatért az autóhoz nem vette észre, hogy a feleség hiányzik, csak mintegy 100 kilométer múlva jött rá a felfedezésre.
Hirdetés
Felmerül bennünk a kérdés, hogy ezt mégis hogy csinálták? Nyilván a sofőr már tompább volt ennyi kilométer után, ráadásul a feleség korábban is aludt a hátsó ülésen és talán ezért nem vette észre a férj, hogy egy fővel kevesebben szelik a kilométereket. Ami furcsább a dologban, a 14 éves gyermekük jelenléte az anyósülésen, aki annyira belebújt okostelefonjába, hogy azt se vette észre, hogy az anyuka kiszállt. Ezután természetesen próbálkozott telefonálással a nő, de térerő hiányában ez nem volt sikeres. Ezután a benzinkúton dolgozóktól kért segítséget, akik rögtön hívták a rendőrséget, majd ők elvitték a közeli rendőrkapitányságra. A családfő és fia 2 óra után érkezett vissza, a feleség pedig az autó rugdosásával fejezte ki "boldogságát".
Az eset amúgy nem egyedi, főszerkesztőnk például már közvetlen környezetéből is hallott olyan esetről, amelynél a hátul ülő utas pihenőben (télen, egy szál ingben) felejtését csak a fél országon átutazva vették észre - még jó, hogy hazánk nem olyan nagy, mint Mexikó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?