Ez minden idők legjobban várt autóversenye!

Összecsaptak a ’80-as évek legendás autós filmjeinek sztárjai, az eredmény bravúros

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Fergeteges autóversenyt hozott össze a saját kertjében, a rajthoz állók pedig mind jól ismert sztárok. Olyan trükköket vetnek be, amilyeneket a képernyőn is. 6 perc tömény szórakozás következik!

Ebből rossz nem sülhet ki! Mindent bevetnek az első helyért, a rendezés szenzációs, a megoldások trükkösek ráadásul akár lassítva is láthatjuk őket Ebből rossz nem sülhet ki! Mindent bevetnek az első helyért, a rendezés szenzációs, a megoldások trükkösek ráadásul akár lassítva is láthatjuk őket
Ki ne akarná látni a ’80-as évek sztárautóit egy filmben? Most itt az alkalom! Igaz, van elég sok csavar a történetben, például, hogy nem igaziak, de ez ne zavarjon meg senkit, KITT ugratásai pont ugyanúgy néznek ki, ahogy az eredeti sorozatban is. Egy véresen komoly Hot Wheels összecsapásról van szó, a rajthoz állók pedig A szupercsapat furgonja, a Szellemirtók kombija, az Ecto-1, Scooby Doo rejtély verdája, Michael Night hű társa, KITT és a Vissza a jövőbe híres időgépe, a DeLorean DMC-12.
Hirdetés
Mindez egy kertben zajlik, a narancssárga pálya eszméletlen helyeken vezet keresztül, akár több medencén is, de olyan poénokkal fűszerezték a videót, amiket nem is várnánk. Ehhez rengeteg utómunkára is szükség volt, a vágás bravúros, ahogy a zenék is, bár sokszor nehéz követni a pálya vezetését. Mindenesetre olyan csavarokkal tűzdelték a versenyt, amilyeneket nem is várnánk, mint például, hogy a DeLorean véletlenül 88 mérföld/órára gyorsít a cél előtt és eltűnik, de a végeredmény is egészen meglepő. És hogy ki hozta ezt össze? A mestert Robertnek hívják, aki gépészmérnöki karon mesterdiplomásként végzett, majd 9 évet dolgozott a NASA-nál. Igen, most pedig kisautókkal játszik a kertben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?