40 Infinitit loptak egy kereskedésből

Senkinek nem tűnt fel, hogy elloptak 40 Infinitit és Nissant a kereskedésből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tökéletes célpontot talált egy kaliforniai banda ahhoz, hogy észrevétlenül lopjanak autókat. Egy kereskedés udvaráról 40 Infinitit és Nissant lovasítottak meg.


Lopásnál egy kicsit többnek tűnik az, amit egy 15 fős banda követett el egy kaliforniai Infiniti és Nissan kereskedés ellen. 40 autót loptak el, nagyjából 42 nap alatt, egyelőre nem tudni pontosan, mikor kezdték el. Hogy nem tűnt fel a hiány a kereskedésnél? Nagyjából 500 autós készletet tartanak helyben új Infinitikből és Nissanokból mindenféle variációban, hogy a betévedő ügyfeleknek azonnal tudjanak eladni autót, ne kelljen várniuk rá. Ez lett a vesztük, ugyanis így nem volt észrevehető, hogy naponta egy autóval kevesebb parkol az udvaron.
Hirdetés
A banda valahogyan bejutott a helyiségbe, ahol a kulcsokat tárolták, nem kizárt, hogy a kereskedés egyik embere is benne volt, bár ezt nem említik sehol. Az ellopott kocsik nagy részét elbontották és alkatrészként adták tovább, több egyben megúszta a dolgot és fű alatt értékesítették, néhányat viszont saját maguk használtak további bűncselekmények elkövetésénél. Talán le sem buktak volna, ha nem habzsolják nagykanállal az életet, a sztori vége filmbeillő. A rendőrség közúti ellenőrzésen állított meg egy gyanús autót, kiderült, az is lopott, ráadásul a sofőr és utasa drog hatása alatt állnak, és még fegyver is volt az autóban. A rendőri intézkedés után értesítették az autó tulajdonosát, vagyis a kereskedést, akik eléggé meglepődtek a dolgon, végül kis utánajárással nekik is feltűnt a hiány. 25 autó került vissza hozzájuk egyben és jó állapotban, azokat újra értékesíthetik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?