Vicces videó is segíthet egy autó eladásában

Trabarna sajátos videó segítségével adta el autóját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autóeladás is a vevő meggyőzéséről szól, ehhez pedig nagy segítség lehet egy videó. Mutatjuk Trabarna - nyertes - verzióját.


Az új autók esetében bevett szokás, hogy rövid videók, reklámok győzik meg a vevőket, hogy nekik arra az autóra szükségük van. Ugyanez a lehetőség a használt autók esetén is adott, persze nyilván meglehetősen költséges valódi műsoridőt vásárolni a reklámfilm vetítéséhez. Viszont hazánk (mind látogató-, mind hirdetésszám kapcsán) piacvezető autóhirdetési oldala, a Használtautó.hu már évek óta kínál lehetőséget videó feltöltésére - a HD minőségű képek mellé.
Hirdetés

Az autóhang-utánzásáról híres Lorán Barna, azaz Trabarna nemrégiben egy barátjával közösen vásárolt, idei gyártású, de első generációs Nissan Leaf villanyautót hirdetett meg, igencsak meggyőző videóval. Bár fotóból el tudtunk volna képzelni jobbakat is a hirdetéshez, a Leaf és az adott példány ütőkártyáit egyaránt számba vevő videó bizonyítottan nyert: a Leaf hamar elkelt. A szerepelni szerető Trabarna egyelőre nem törölte hirdetését a Használtautóról, csupán feltüntette a hirdetésben, hogy az már elkelt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?