A legdurvább, hogy senki nem halt meg

Videó: brutális ralibaleset Olaszországban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autósport veszélyes, ez alap, na de ez a videó mégis nagyon durva. Szerencsére mindenki megúszta sérülés nélkül.


Sok volt a Renault Clio Super 1600-nak a sebesség, az olasz Jolly Rally egyik résztvevője nem tudta bevenni a kanyart. Piero Scavone és navigátora, Diego D'Hérin az orrán átforduló autóban, a nézők meg ki merre lát, hanyatt-homlok menekültek. Az olasz Valle d'Aosta mellett megrendezett versenyen a sárga Cliót az útszéli emelkedős partoldal megdobta, de mindezt olyan szerencsésen, hogy nem tarolta le sem az álló, sem az útszéli töltésen lábat lógató nézőket. Hihetetlen nagy mázli, hogy a Renault jobb eleje pont akkor és úgy akadt el. Végül nem sérült meg senki, de ahogyan az ilyen esetekkor szokásos, a versenyzőket kivizsgálásra és megfigyelésre a helyi kórházba vitték.
Hirdetés


Még az a hölgy is sértetlen, akit közvetlen közelről szórt tele a kocsi földdel és saját törmelékével. A Clio kiszakadt futóműveit és belapult tetejét elnézve mindenki örülhet, hogy nem lett nagyobb baj. Örülhetnek a szervezők is, akiket így is elég komoly felelősség terhel az eset miatt. A ralinézők mindig be fognak menni oda, ahova csak lehet. A rendezők dolga lett volna őket leterelni legalább a kanyar külső ívéről, ahova a fizikaórán tanultak szerint úgyis előbb-utóbb autó fog esni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?