Bírság helyett nagy gáz – így lehet megszökni a lopós autóról

Videó: egy Jeep lazán megszökött az autószállítóról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két kerékkel a levegőben nem sok esélyed marad már, el lesz szállítva az autód. Vagy mégsem? A fehér Jeep sofőrje nem adta fel.


Rossz helyen parkolsz, elviszik az autódat. Chicagóban viszont - ahogy a videóból látszik - nem emelik fel az egész autót, csak két kerékkel a levegőben elhúzzák a gyűjtőtelepre, ahol ki lehet váltani a bírság megfizetése után. Na most normál esetben üres autókkal esik ez meg, azt a videó készítője sem részletezi, hogy sofőrrel együtt emelték fel a Jeep Wranglert, vagy bemászott a vezető.
Hirdetés
Csak a végkifejletet látjuk, az autó feneke az égben, innen nem úgy néz ki, hogy szabadulhatna. És mégis, emberünk rúgott egy kövéret és szépen leugratott a teherautó tartotta bakról. Egy Wrangler szintű igazi terepjáró esetén ebből az akcióból nem is lesz sok gond, simán kirugózza a zuhanást. Kérdés, hogy a szállítás előtt felírták-e a rendszámát, ha igen, valószínűleg megkapja a büntetést. Ha nem, akkor ő volt a hét autós ellenállója. Én úgy látom, hogy az összkerékhajtásra sem volt szüksége a mutatványhoz, simán egy gázfröccsel ment a leugratás.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?