Milliárdos a csaj, de ez a Porsche még neki is drága

Webber jól elvitte egy körre Sarapovát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A volt F1-pilóta Webber és a teniszező Sarapova egyformán Porsche-celeb, mentek is egy kanyart a 918 Spyderrel. Ami még Máriának is drága.


Mark Webber, a Red Bull F1-csapatánál Vettel által agyonnyomott ausztrál pilóta ugyan már nem része a legnagyobb száguldó cirkusznak, de azért a hosszútávú vébén (World Endurance Championship, WEC) a Porschéval továbbra is járja a világot, nem tűnt el teljesen. Miként Marija Sarapova sem, bár rég volt, amikor az orosz csillag nevével kezdődött a női teniszezők rangsora. És ő is Porsche-alkalmazott, a márka nagykövete. Amiért ilyen Panamera jár.
Hirdetés


No, az illetékesek kettejüket összerakták egy stuttgarti órácskára, Mária teniszezett (nyert), Márk böcsülettel nyilatkozott és fotózkodott, hogy aztán az úr elvigye egy körre a hölgyet. Méghozzá egy 918 Spyderrel. A multimilliomos Sarapova mondjuk megjegyezte, hogy a 768 ezer eurós, 237 millió forintos alapárú 918 hibridszörny khm, szóval kicsit azért még neki is drága... Hát ja, majdnem kijön belőle 10 db alap Panamera...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?