0 új cikk érkezett
0 új hozzászólás

Cseregyerek Amerikából - Chevrolet Malibu teszt

Chevrolet Malibu 2.4 LTZ teszt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Malibu az a régi-új modell, amellyel a General Motors Koreában is véget vetett a Daewoo piaci jelenlétének, ráadásul igazi világautó, hiszen Amerikában, Ázsiában és Európában is egyazon formában kínálják.

Teszt
Műszaki adatok

Amerikai szövet az Insignia vázon

Amerikai szövet az Insignia vázon

Camarós hátsó lámpák, finoman kunkorított szárny a csomagtérajtó élén

Camarós hátsó lámpák, finoman kunkorított szárny a csomagtérajtó élén

A rövidke, de annál zsúfoltabban lakott tengerparti alvóváros, Malibu nevét először csak kiegészítő típusjelzésként alkalmazta a Chevrolet, a Chevelle sorozat csúcsmodelljeit fémjelezték ezzel, majd 1978-ban vált önálló modellé. Az európai és globális piacokra idén bevezetett újkori Malibu alapos tisztogatást végez a General Motors kínálatában, hiszen leváltja a Chevrolet Epicát, koreai testvérmodelljét a Daewoo Toscát, és ezzel örökre pihenőbe is küldi a Daewoo márkát, mely a továbbiakban hazájában is Chevrolet néven folytatja pályafutását.

A közel 5 méter hosszú Malibu a GM Epsilon II padlólemezre épül, akárcsak az Opel Insignia, de annál összességében 3,5 centiméterrel hosszabb, tengelytávja viszont azonos, 2737 mm. Ennek ellenére belül tágasabbnak érződik, nemcsak elöl, hanem a második sorban is, mind lábtér, mind fejtér tekintetében, sőt csomagtartója is felülmúlja 15 literrel a német konszerntestvért, vagy ha máshonnan nézzük, vetélytársat. Az LTZ kivitellel együtt jártak a bőrözött, memóriás, deréktámaszos, elektromosan állítható ülések, melyek fotelszerű mérete kellemes, kemény tömésük miatt hosszabb távon is megfelelő kényelmet nyújtanak.

Jól áll neki a metálbordó, a négyzetes hátsó lámpákon kívül a kétoldalt kivezetett kipufogóvégek jelentik a legvagányabb részleteket Jól áll neki a metálbordó, a négyzetes hátsó lámpákon kívül a kétoldalt kivezetett kipufogóvégek jelentik a legvagányabb részleteket Jól áll neki a metálbordó, a négyzetes hátsó lámpákon kívül a kétoldalt kivezetett kipufogóvégek jelentik a legvagányabb részleteket

Jól áll neki a metálbordó, a négyzetes hátsó lámpákon kívül a kétoldalt kivezetett kipufogóvégek jelentik a legvagányabb részleteket

Az utastérben opeles kezelőszerveket rendeztek amerikai formák köré, a kormánykerék ugyanolyan, mint a családibb Orlandóban, vagy a dögösebb Camaróban: érthető a költséghatékonyság iránti elkötelezettség, csak nehezen elfogadható, s nem valami ötletes, hogy a teljesen eltérő jellegű autók belsejében ugyanazt a stílust próbálják eladni. Ugyanez igaz a gombokra, bajusz- és billenőkapcsolókra is, a négyzetes csövekbe illesztett műszerezés ízlés kérdése, nekem kicsit kilóg a képből. Sokféle műanyag keveredik a burkolatokon, a műszerfal felső része bőrborítású, ehhez jönnek kiegészítésképp a karbonos, krómos és bronz hatású plasztikok.

A hátsó könyöklőbe pohártartó, fedeles tároló is jutott, az ülések támláján levő zsebek a térképek, magazinok elnyelője A hátsó könyöklőbe pohártartó, fedeles tároló is jutott, az ülések támláján levő zsebek a térképek, magazinok elnyelője

A hátsó könyöklőbe pohártartó, fedeles tároló is jutott, az ülések támláján levő zsebek a térképek, magazinok elnyelője

Bőrös a kormány és a váltókar, az átlagos termettel kicsit túl hátra pozicionált könyöklő, mely mély, kis mellényzsebbel ellátott tárolórekesz és a különféle csatlakozások − USB, AUX, SD-kártya, 12V − háza. A Chevy mérnökei szerencsére figyeltek arra, hogy legyen a fedél záródó részén egy kis rés, hogy csukott állapotban is préselés nélkül vezethessük ki a drótokat. Ezen a szinten 9 hangszórót szólaltat meg a hifi, mely kezelhető hagyományos gombokkal és részben a kormányról is. A váltókar mellett található az elektromos kézifék kapcsolója, tetején pedig egy vicc, a kézi váltás lehetősége "+-"-os billenőkapcsolóval. A tisztesség kedvéért egyszer kipróbáltam, kapcsol, OK. Hogy valójában kinek készül, az legyen a Chevrolet gondja.

Nem rossz, de nem is túl hangulatos, a kormánykerék 4 irányban állítható, a navigáció kijelzője egyben tárolófedél

Nem rossz, de nem is túl hangulatos, a kormánykerék 4 irányban állítható, a navigáció kijelzője egyben tárolófedél

Négyszögletes verembe passzították a körműszereket

Négyszögletes verembe passzították a körműszereket

Kétzónás, télen ülésfűtéssel is támogatható a klíma, a középkonzol legmeglepőbb részegysége a navigációs rendszer érintőképernyője: az alján található, kissé otromba fül meghúzásával ugyanis felnyílik a monitor, és újabb tárhelyet fed fel maga mögött. Elég erősen kell ráhúzni a bajuszkapcsolóra, hogy beinduljon a komfortindex, jobb, ha ez a funkció a leghalványabb pöccintésre is működésbe lép, a műveletre rákészülve többször kezdtem folyamatos irányjelzésbe a tervezett villantás helyett. Most következik a Malibu legelszabottabb pontja, ami az automata kezelőkarja mellé telepített visszajelző sor: az egymás alá helyezett P-R-N-D-M betűk elvileg piros derengéssel jelzik vissza, épp melyik fokozatban áll a váltó, de annyira halovány a visszajelző fényereje, hogy közepesen napos időjárásban már le kell őket árnyékolni, ha biztosra akarunk menni.

A kasztni látszatra erőtől duzzad, de a valóságban más jelleget ad a hajtáslánc A kasztni látszatra erőtől duzzad, de a valóságban más jelleget ad a hajtáslánc A kasztni látszatra erőtől duzzad, de a valóságban más jelleget ad a hajtáslánc

A kasztni látszatra erőtől duzzad, de a valóságban más jelleget ad a hajtáslánc

Automata váltó kézi kapcsolási lehetőséggel

Automata váltó kézi kapcsolási lehetőséggel

Amúgy a hatfokozatú automata nem rossz társ, pont olyan sebességgel kapcsol, hogy még ne legyen nagyon idegesítő lomhasága, ugyanakkor nem is várunk el tőle dinamikusabb váltásokat, vagyis nagyon jól passzol az autó karakteréhez. A 2,4 literes négyhengeres benzinmotor is különös fajzat. Ekkora hengerűrtartalomnál nem esünk hanyatt a 167 LE/225 Nm-es erőadatoktól, viszont már nem is túl jellemzőek a két liter feletti szívómotorok: a Mazda6-ban van picivel nagyobb, nagyjából ugyanilyen erős, a Honda az Accordhoz tartotta még meg a szintén 2,4-es, de 200 LE/234 Nm jelzőszámokat mutató blokkot, de alapvetően ez egy kihalásra ítélt kategória, hiszen szinte mindenki a leméretezés és feltöltés útjára lépett, még a nagyobb kategóriákban is. Szóval ez a négyhengeres sehol sem húz igazán nagy erővel, de krónikus gyengélkedésről sem beszélhetünk, egyszerűen inkább csak közepes.

Nem is erős, nem is gyenge, közepes a négy hengerke

Nem is erős, nem is gyenge, közepes a négy hengerke

Vérszegény hajtásláncból ennél jobbat nehéz lett volna összeállítani. Városban a túl sok kapcsoláson szalad el a gyári átlag, országúton és autópályán szeret menni hosszan, egyenletes tempóval, nem túlpörgetve, ilyenkor a kompjútere is azt jelzi, hogy elkezdtünk közelíteni a 8-as gyári átlaghoz, mely városban könnyedén ugrik 10 liter fölé. Futóművét is inkább kényelemre, semmint észvesztő kanyargásokra hangolták, nem billeg túlzottan, az íveken engedélyez némi dőlést a kasztninak, majd amerikaitól viszonylag szokatlan módon hirtelen véget vet a himbálózásnak, ezt jelenti a globális hangolás. Csúcsfelszereltséghez nagy kerék jár, 245/45 R18-as Continental Sportcontactokon gördül a Malibu, úthibákon kegyes, gördülési zaját jól szigetelték.

Kicsi a tempó, de így is látszik, hogy a külső oldalra terhelődik a karosszéria

Kicsi a tempó, de így is látszik, hogy a külső oldalra terhelődik a karosszéria

Örömteli, hogy nappali világítását nem formálták kiálló LED-sorrá, a kulcsnélküli nyitás-indítás lehetősége kezd az egyik kedvenc extrámmá előlépni, karakteréhez illően nem spórolták ki belőle a tempomatot. Érzékeli az esőt és a sötétedést, automata xenon fényszóróit nagynyomású spricnivel mossa, ha elkoszolódnak, és 200 ezer forintért napfénytetővel dobhatjuk fel az utastér hangulatát.

Még a kissé zavaros oldalfallal is jól pakolható a 60/40 arányban osztott hátsó támlával tovább bővíthető csomagtér Még a kissé zavaros oldalfallal is jól pakolható a 60/40 arányban osztott hátsó támlával tovább bővíthető csomagtér

Még a kissé zavaros oldalfallal is jól pakolható a 60/40 arányban osztott hátsó támlával tovább bővíthető csomagtér

Megérkezett, meglátjuk, mennyien és hogyan fogadják köszönését

Megérkezett, meglátjuk, mennyien és hogyan fogadják köszönését

Megnyugtató tudatot biztosít légzsákjainak hosszú sora és erős szerkezete, mellyel könnyedén, minden részterületen kiemelkedő teljesítményt hozva ért el ötcsillagos eredményt a EuroNCAP töréstesztjén, értékeinkre zárható kesztyűtartóval és csomagrögzítő hálókkal vigyáz. Ilyen kerek felszereltség és ígéretes helykínálat mellett − és így a teszt végéhez közelítve − joggal merül fel a kérdés, hogy mennyibe kerül mindez. A benzines, automata váltós, csúcsmodell alapárát 8,55 millió forintban állapították meg, amiből rögtön kiviláglik, hogy ez a Chevrolet bizony már tényleg nem csak átnyakkendőzött Daewoo, hanem komoly ajánlatnak szánták az Insignia-Mondeo-Superb kategóriájában. Ezt kampánykedvezménnyel most 8,35 millióra csökkentették, de a fizetős extrákkal − metálfény 140 ezer, kulcsnélküliség 60 ezer, navigáció 300 ezer − a Malibu ára így is közel kerül a 9 millió forinthoz.

Kényelmes, méretes utazóautó, nagy puttony, gazdag szolgáltatáscsomag

Kényelmes, méretes utazóautó, nagy puttony, gazdag szolgáltatáscsomag

A Chevrolet imidzse világszerte a megfizethető, semmi különöset nem nyújtó, megbízható népautó képe, nálunk a 8-assal kezdődő hétjegyű szám már nem kimondottan a megfizethető kategóriát jelenti. Ráadásul nem is ezt a 2,4-es benzinest javasolnánk hozzá, hanem az Insigniából ismerős, bár egyelőre még nem kapható 164 lóerős kétliteres dízelt, melynek alapára 7,8 millió forintra várható. És kiknek? Azoknak, akiket technikailag kielégít egy autó, ami teljesíti az A-ból B-be elvárást, de méret tekintetében többre vágynak a hagyományos kompaktoknál, és szívesen fizetnek némi pluszt az extra szolgáltatásokért. Azoknak, akik főleg országúton, autópályán mennek sok kilométert, és a tiszta vezetési élménynél többre tartják a közlekedés nyugalmát. És persze mindenkinek, aki szívesen eltér kicsit a hagyományos európai-japán vonulattól, és túldizájnolt formák helyett inkább valami szálkásabbat szeretne.

Értékelés

Pozitív
Kényelem, automata váltó, kiváló helykínálat, bőséges felszereltség
Negatív
Fogyasztás, lomha automata váltó, kanyarodási dőlés

Árak

Tesztmodell alapára 8 549 000 Ft (2012. július 25.)
Tesztmodell ára 8 840 000 Ft (2012. július 25.)

Tovább a műszaki adatokhoz

Méretek

Hosszúság: 4865 mm
Szélesség: 1855 mm
Magasság: 1463 mm
Saját tömeg: 1539 kg
Tengelytáv: 2737 mm
Karosszéria-kivitel: 4 ajtós szedán
Csomagtér: 545 liter
Belső szélesség elöl: 1475 mm
Belső szélesség hátul: 1460 mm
Belmagasság elöl: 900-990 mm
Belmagasság hátul: 910 mm
Hátsó lábtér 180 cm-es vezető mögött: 240 mm
Ülőlap hossza elöl: 510 mm
Ülőlap hossza hátul: 500 mm
Csomagtér maximális szélessége: 1190 mm
Csomagtér szélessége a kerékdobok között: 1030 mm
Csomagtér magassága: 550 mm
Csomagtér hossza: 1160 mm
Csomagtér hossza üléshajtással: 2000 mm
Raktérnyílás szélessége: 950 mm
Raktérnyílás magassága: 470 mm

Motor és váltó

Motor: 2.4 benzin
Motorosztály: Euro 5
Hengerűrtartalom: 2384 cm³
Hengerek/szelepek száma: 4/16
Sebességváltó: 6 fokozatú automata
Nyomaték: 225 Nm 4600 1/min-nél
Teljesítmény: 123 kW (167 LE) 5800 1/min-nél

Menetteljesítmény

Végsebesség: 206 km/h
Gyorsulás 100 km/h-ra: 10,2 s
CO2-kibocsátás: 188 g/km
Gyári vegyes fogyasztás: 8,0 l/100km
Fogyasztás a használónál: 9,9 l/100km

Vissza a teszt szövegéhez

Ez is érdekes lehet:
 

Termékteszt: SCT-Mannol 9801 fényszóró polírozó készlet

Korunk átlagautói nem csak öregek, jellemzően már csúnyán mattuló műanyag fényszóróburával rendelkeznek...

Piaci körkép: kuplungpedál nélküli és legfeljebb 3 éves, legfeljebb 3 millió forintos autók

Városi autónak nem kérdés, hogy automata váltósat kell venni. Szétnéztünk, milyet kapunk 3 éves...

A Megane RS érkezésével frissül a GT is

Szabadalmi fotóin már szinte minden látszik, annál biztos, hogy több, mint első hivatalos szereplésén...

Audi A4 1.8 20V quattro, 1999 - használtteszt

Elsőre döbbenet, hogy mennyire korrekt állapotú a valósan keveset futottnak tűnő csaknem 20 éves...

Hyundai Ioniq hybrid Premium Navigation teszt

Tavaly jelent meg és hamarosan három verzió is elérhető lesz a pénztárcabarát autózást célzó...

Lexus IS 300h Luxury Safety teszt

A meglepetések autója volt számomra a Lexus IS 300h. A Toyota legendásan gazdaságos hibridrendszere...

Magyarországra is megérkezett a Volkswagen Arteon

Hazánkba is megérkezett a VW Passat CC utódja, az avantgárd biznisz gran tourismo, az Arteon...

Hamburgban autókat gyújtottak fel a G20 elleni tüntetők, a Mercedes segít a tulajoknak

A hamburgi G20 csúcstalálkozót a városban élők csúnyán megszenvedik. A világ vezetőinek találkozója...

Porsche Panamera 4 E-Hybrid menetpróba

Igényes és mozgékony, pedig nehéz a Porsche luxuskupéja. Mégis hibrid rendszerétől ájultam el...
 
dXNlcmRiX2lkPTQ0Jmd5YXJ0bWFueT1jaGV2cm9sZXQ=
Hirdetés

A cikk galériája

FB_share
Küldés e-mailben

Tetszett a cikk?

Iratkozzon fel hírfigyelőnkre! 
(Mi ez?)Ne maradjon le a legfrissebb autós hírekről, bemutatókról, tesztekről, benzinár-változásokról! Írja ide e-mail címét, és a fontos hírekről értesítjük.

(E hírfigyelőről bármikor leiratkozhat a küldött levél alján lévő linkkel. Az adatvédelmi elveket maximálisan tiszteljük, a címet nem adjuk ki harmadik félnek.)
Jogi nyilatkozat* Hozzájárulok ahhoz, hogy a Használtautó Kft. részemre közvetlen megkeresés módszerével a saját, illetve harmadik személyek áruira és szolgáltatásaira vonatkozó reklámot közöljön (pl. promóciós célú elektronikus levelet, hírlevelet, vagy reklámot tartalmazó elektronikus levelet küldjön) és a fentiekben ebből a célból megadott adataimat kezelje és felhasználja.
A Használtautó Kft. a megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli és harmadik fél számára nem adja át. A reklám közléséhez, illetve a személyes adatok kezeléséhez megadott hozzájárulás visszavonásig érvényes.
A hozzájárulás bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható.
Feliratkozom

Új hozzászólás írása

Hozzászólás *
 (BBCode formázások engedélyezettek) A következő BBCode formázások engedélyezettek:
[url=http://www.pelda.hu] Link neve[/url]
[b]félkövér[/b]
[i]dőlt[/i]
[u]aláhúzott[/u]
egyéb más BBCode és HTML kód használata nem megengedett.

F
D
A
URL

Hozzászólások (5 db)

miki írta: 2012 július 28., szombat 21:12:43
Der Milan írta: 5 éve

Elhiszem, nem rosszak ezek, viszont, amit furcsállok, hogy 6 hengerből csak 143 lóerőt hoztak ki + nehezebb mint a mostani autóm. Nem hiányzik belőle nagyon a teljesítmény? Nem eszik sokat? Régebben ezt a Kia Magentis-szel hasonlítottam össze, mert az is ekkora teljesítményt ad 4 hengerrel, persze használtan 1millával drágábban.


Előzmények megtekintése

A fiam vette 2 hónapja . Egy 166 lovas Mazda 6 GT-t cserélt Epica - ra . A Mazda után kicsit hiányoztak a lóerők , de már hozzá szokott az új gép lóerejéhez , ami kevesebb .A fogyasztás ami zöme inkább hosszútávú utazást takar , nyolc és fél liter / 100 km . Az előzések dinamizmusát kell átértékelni , más gond nincs . Ez egy igazi utazó autó , szinte hangtalanul falja a kilómétereket .A hat hengeres motornak lehetne egy kicsit nagyobb hangja , de adott esetben egy kis tuning ezen is segít . Ez az autó már nem Daweo , ez már amcsi feeling - et hozza .Nagyon ár - érték arányos járgány .

A válaszoláshoz belépés szükséges
Der Milan írta: 2012 július 28., szombat 20:45:52
miki írta: 5 éve

A családban van egy 2.o-ás EPICA , 6 hengeres ,soros motorral , 6 évesen , 140 ezres futás teljesítménnyel , és el kell mondjam , nagyon kellemes futású , extrákkal bőven ellátott , gondmentes autó . Ja , és mind ez kettő millió alatti vétel árért . Kijelentem , ennyi pénzért , nincs a piacon hasonló felszereltségű autó / sorhatos motor , bőr , stb /


Előzmények megtekintése

Elhiszem, nem rosszak ezek, viszont, amit furcsállok, hogy 6 hengerből csak 143 lóerőt hoztak ki + nehezebb mint a mostani autóm. Nem hiányzik belőle nagyon a teljesítmény? Nem eszik sokat? Régebben ezt a Kia Magentis-szel hasonlítottam össze, mert az is ekkora teljesítményt ad 4 hengerrel, persze használtan 1millával drágábban.

A válaszoláshoz belépés szükséges
miki írta: 2012 július 27., péntek 19:10:16
Der Milan írta: 5 éve

Jó ez, 5-6 év múlva lehet, hogy veszek egyet használtan ha létezik manuális váltóval is.


Előzmények megtekintése

A családban van egy 2.o-ás EPICA , 6 hengeres ,soros motorral , 6 évesen , 140 ezres futás teljesítménnyel , és el kell mondjam , nagyon kellemes futású , extrákkal bőven ellátott , gondmentes autó . Ja , és mind ez kettő millió alatti vétel árért . Kijelentem , ennyi pénzért , nincs a piacon hasonló felszereltségű autó / sorhatos motor , bőr , stb /

A válaszoláshoz belépés szükséges
Der Milan írta: 2012 július 27., péntek 17:01:19

Jó ez, 5-6 év múlva lehet, hogy veszek egyet használtan ha létezik manuális váltóval is.

A válaszoláshoz belépés szükséges
kopasz írta: 2012 július 25., szerda 11:14:40

Szerintem ez a 2.4-es benzines teljesen rendben van (bár a teljesítménye tényleg csak középszerű), sőt a fogyasztási adatai kifejezetten korrektek!! 10 l egy ekkora blokktól automatával városban nagyon JÓ! A régebbi 1.6-os kompaktok is becsócsálnak ennyit a városi üzemben, jóval szerényebb teljesítmény mellett! Bár nyilván dobna az eladásokon egy 2.0 Turbós benzines (ami a gyakorlatban hasonlóakat fogyaszt, de jóval dinamikusabb)!

A válaszoláshoz belépés szükséges
dXNlcmRiX2lkPTQ0Jmd5YXJ0bWFueT1jaGV2cm9sZXQ=
dXNlcmRiX2lkPTQ0Jmd5YXJ0bWFueT1jaGV2cm9sZXQ=

Friss tesztek

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Selection Smart e-CVT teszt

A legtakarékosabb kisautó? - Toyota Yaris hibrid teszt

Könnyed városi cirkáló a Toyota Yaris, főleg e-CVT-vel, a teljes értékű hibridrendszerrel ráadásul takarékos is. Csak az árát ne nézzük.


Suzuki Swift 1.2 GLX CVT teszt

Bőgő masina - Suzuki Swift 1.2 CVT

Mindenhogy jó, de legjobb alapként. Az 1,2-es motorhoz fokozatmentes automata váltó kapható, teszi a dolgát és a fogyasztása még így is zseniálisan kevés.


Hyundai Ioniq hybrid Premium Navigation teszt

IQ-ból ötös! - Hyundai Ioniq hybrid teszt

Tavaly jelent meg és hamarosan három verzió is elérhető lesz a pénztárcabarát autózást célzó Ioniqból. Elektromos kivitele után most alap hibridjével próbáltuk. Lássuk, megéri-e ezt a hajtásláncot választani!

Még több teszt
dXNlcmRiX2lkPTQ0Jmd5YXJ0bWFueT1jaGV2cm9sZXQ=

Hirdetés

CHEVROLET tesztek

Chevrolet Trax 1.4 Turbo AWD LT teszt

Nem rossz. Nem is drága. Chevrolet Trax teszt

Hálás-e a Mokka testvérének lenni, amikor az Opel sokkal népszerűbb a Chevynél? Kell az összkerékhajtás? Sok a jó kérdés, de sok a jó kisméretű crossover is. Egyikük a Trax.


Chevrolet Malibu 2.0 D LTZ teszt

Tudja, amit kell. Chevrolet Malibu dízel teszt

Nem sokkal a benzinmotoros verzió bemutatkozása után már kétliteres dízelként is kapható a Chevrolet európai zászlóshajója, a Malibu. Alap, hogy így lesz sikeresebb.


Chevrolet Camaro Coupe 6.2 V8 teszt

Le a gatyával! - Chevrolet Camaro teszt Videó

Akármilyen ínséges és egyben zöld időket is élünk, van az az autó, melyet vezetve perverz örömet okoz 100 km-enként 20 liter benzin elégetése.


Chevrolet Orlando 2.0 Dízel LTZ+ Automata teszt

Olcsó, de torkos expresszbusz - Chevy Orlando teszt Videó

Ilyen még nem volt! A Chevrolet legújabb modellje már megjelenésével is sokak érdeklődését felkelti, zömüket helyből meg is nyeri. A kedvező ár már csak ráadás.


Chevrolet Captiva 2.0 D Sport LT High teszt

Utolsó pillanatban teszteltük az elsőgenerációs Captivát

Hamarosan alaposan megújul, de még eredeti formájában is kipróbáltuk a koreai szabadidő-autót.


Még több CHEVROLET teszt

Címlapon


Friss cikkek

Ford Fiesta nemzetközi bemutató és menetpróba

Nem rontották el, sőt! Ford Fiesta menetpróba

9 órája – Újdonság

Hogy a Fiesta sikeres és jó autó volt, azt mutatja, hogy formájához annak ellenére alig mertek hozzányúlni, hogy valójában teljesen új, minden szempontból jobb lett.


Első találkozás a Nürburgringgel

Ilyen élőben az autósport európai központja

2 napja – Sztori

Itt mindent átjár az autósport őszinte szeretete és a benzin-fék illat keveréke. A nürburgringi sztorikhoz masszív galéria is jár.


Ha le akarod törölni a hátsó ablakot, padlóig kell taposnod a gázt

Padlógázra törölhetsz ablakot! Videó

3 napja – Sztori

Az egyik legfeleslegesebb extra, mégis órákig lehetne vele szórakozni. Az viszont kétségtelen, hogy egy tökéletes ablaktörlés elég sokba fog kerülni.


Kapcsolódó tartalom


Használtautó.hu

CHEVROLET MALIBU 2.0 D LTZ (Automata)

CHEVROLET MALIBU 2.0 D...

Ár: 3.695.000 Ft

Évjárat: 2013 / 2

Kivitel: Sedan

Üzemanyag: Dízel

CHEVROLET MALIBU 2.0 D LT Plus Garanciával is!

CHEVROLET MALIBU 2.0 D...

Ár: 3.799.000 Ft

Évjárat: 2013 / 8

Kivitel: Sedan

Üzemanyag: Dízel

CHEVROLET MALIBU 2.0 D LT Plus szervizkönyves. sérülésmentes

CHEVROLET MALIBU 2.0 D...

Ár: 3.519.000 Ft

Évjárat: 2013 / 9

Kivitel: Sedan

Üzemanyag: Dízel

Még több autó

Kövess minket a Facebookon is!