Égősorokkal feldíszített autókkal kíván kellemes ünnepeket a VW

Karácsonyi fényekbe öltözött retro Volkswagenek lepték el Hannovert

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már harmadik éve melegíti fel a hippibusz-rajongók szívét a Volkswagen az ünnepekkor Hannoverben, lassacskán hagyománnyá válik a kivilágított Volkswagenek ünnepi felvonulása. Idén videó is készült róla, ami téged is biztosan karácsonyi hangulatba hoz.

Meglepő lehet égősorokról és karácsonyi dekorációról olvasni az oldalunkon, pedig most éppen ez következik. Na persze nem azért, mert innentől otthoni dekorációkról fogunk írni és Lakberendezésnavigátorrá nevezzük át az oldalunkat, hanem azért, mert a Hannoveri Volkswagen-tulajok ismét ünnepi hangulatba öltöztették járműveiket, hogy ezzel egy kisebb utcai karnevált csapjanak a városban.
Hirdetés
Nagyrészt klasszikus kisbuszokkal találkozhatunk, de a T1-es, T2-es és T3-asok tengerében néhány retro Bogár és egy-két újabb kisbusz is felbukkan. Tipikus példája ez annak, amikor nem számít honnan és mivel jöttél, hiszen ha többen vagyunk, akkor csak még szebb lehet az ünnep. Szerencsére a Volkswagen emberei is meglátogatták a helyszínt, drónokkal és kamerákkal csípték el a kivilágított felvonulás karácsonyi hangulatát az alábbi rövid videóban:
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?