Csalódás lehet az új Subaru Impreza

Ilyen lesz a 2012-es Subaru Impreza

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Subaru nem trükközik, nincs kiszivárgott prospektus, sem agyafúrt hecckampány, viszont van egy gyári oldalnézeti fotó az új Subaru Imprezáról - őszintén szólva, többet vártunk a japánoktól.


A Subaru Los Angelesben, az Impreza Concept Study bemutatóján még nagyon fogadkozott, hogy a jövőben izgalmasabb formavilágú autókat fog gyártani, és ennek sokan örültek. Most azonban picit hideg zuhanyként jött a hír, egy fotóval egyetemben, hogy voltaképpen már készen van a 2012-es modellévre szánt Impreza, a tervek szerint a New York International Auto Show (NYIAS) rendezvényen fogják leleplezni, de addig is kiadtak egy oldalnézeti fotót az autóról. Nos, nem éppen formabontó, netán különleges modell látható a képen, őszintén szólva, nem sok mindent valósítottak meg a Concept Study bátorságot sugárzó világából, sőt, egyesek a Legacy kicsinyítésének tekintik az újdonságot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?