Golf GTI lehet a következő Lego-készlet

Újabb remek Lego-készlet kerülhet a polcokra, Golf GTI-t rakhatunk össze

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az idén 40 éves évfordulóját ünneplő Golf GTI is fölkerült a Lego ötlettárába. Egy rajongó - akinek már több munkája megvalósult - fantasztikus első generációs GTI-t épített.


Minden hónapra jut egy komolyabb Lego-modell, ami a rajongók ötlettárából érkezik. Sokszor már a szavazók segítségével megnyert pályázatokat mutatjuk, most viszont egy friss ötletet. Az idén 40. évfordulóját ünneplő Golf GTI kerülhet a dobozokba, a modell építője nem ma kezdte az ipart. Többek között olyan Lego-autókat köszönhetünk neki, mint a klasszikus Mini Cooper és a Volkswagen Bogár, amik már a polcokon is vannak.
Hirdetés
Nem csodálkoznánk, ha a Golf is elérné a 10 ezer kedvelést, fantasztikus a kivitelezés. Kezdve a szürke színnel, a jellegzetes C-oszlop kialakításán át az első hűtőmaszkig, aminek piros keretét elegánsan egy piros befőttes gumival oldotta meg. Ennyi csalás belefér, ahogy az egyedi felnik is fantasztikusan jól néznek ki. A prototípus különlegessége, hogy egyáltalán létezik, tehát meglévő alkatrészekből összeépíthető. Sokan 3D-s programmal tervezik a modelleket és csak a látványterveket töltik fel. Mégiscsak hatásosabb összerakva is látni a modellt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 00:36
    Permalink

    Nagyon eltalálták mert semmi másra nem jó csak erre! Gyerekkorban el kell kezdeni a legózást, majd élesben már könnyebben tudják szerelgetni a roncsokat.
    A VW jövője, ha már az autógyártás nem megy akkor elkezdik gyártani a legókocsikat. 🙂

Vélemény, hozzászólás?