Holnaptól teljes erővel sebességet mér a rendőrség

TISPOL akció keretében veti be összes traffipaxját a rendőrség

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szerdától péntekig háromnapos sebességellenőrzési razziát tart a rendőrség.


Miként az a police.hu oldalon olvasható, a rendőrség a TISPOL Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján augusztus 23-tól augusztus 25-ig (szerdától péntekig) tartja meg Magyarországon a TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzését.
Hirdetés
Az európai kampány elsősorban a gyorshajtókat kívánja kiszűrni, de az ellenőrzés kiterjed az illegális migráció, az embercsempészés, a kábítószerrel, valamint a lőfegyverrel kapcsolatos, illetve a vagyon elleni bűncselekmények felderítésére és megszakítására is. Egy biztos, az autósoknak a fokozottnál intenzívebb sebességmérésre kell számítaniuk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.27. at 15:22
  Permalink

  Engem:) 3 hónapja! Volt egy kamerás autó, utána pedig egy “kasszás” kocsi, ami már várt. 105 -tel mértek be. 10 rugó lett volna , de nagyon rendesek voltak, így lekönyörögtem 5 ezerre 🙂 Tudjátok, 90 helyett 105, plusz 3 kilométer hibahatár, így 109 nál már közig bírság lett volna.

 • 2017.10.27. at 15:22
  Permalink

  a kormány (az emút harmincév!ben) számított mindig ezekre a bevételekre, így van kalkulálva. noha magával a sebességméréssel egyetértek, hisz kell a kontroll ezen a területen is, a mobil mérések milyenségével viszont nem mindig. nem baleseti gócpontok illetve elbújva avagy épp kint felejtett tábla mögött éjszaka. mind1, figyelni kell max megemlíti az ember, hogy ez nem túl hatékony és következetes módszer, másrészről meg mindenki (már az értelmesebbje) tudja, hogy az utca-rendőr nem jókedvéből áll ki paparazzit játszani.

  Legnagyobb vicc az egészben, h a szándékos gyorshajtók minimális balesetet okoznak, itt inkább az embereket tanítani kellene rendesen és naprakészen “tartani”, illetve felülvizsgálni őket bizonyos események után.

  megmondom őszintén a paparazzi zsaruknak én találnék sokkal fontosabb melót is, bár az nem hozna annyi pénzt a kurmányoknak, de a közbiztonság javulna és még valóban rendőrnek is érezhetnék magukat, nem fotósnak.

  De a világ valóban egy vicc, ebben a formában. Ahol amerikai háborús bűnösök (mini.elnökök,parancsnokok) szabadon grasszálhatnak, sőt még nobel díjat is kaphatnak, több százezer ártatlan ember kiírtásáért (irak,afganisztán,szíria,libanon stb) ilyenkor azért érezheti az ember, h elvan csúszva a világ, de rendesen.

 • 2017.10.27. at 15:22
  Permalink

  A sebesség mérés hogy függ össze pl más bűncselekmények felderítésével ? Mert ha nem álít meg a rendőr csak lemért akkor elég nehezen látja hogy éppen egy csík kolát szippantok a kolumbiai drogbárós pecséttel ellátott egy kilós kokaintéglámból …. vagy éppen egy gyereket raboltam el a csomagtartóba … Tegye fel a kezét akit megállítottak miután gyorshajtással lemérték azóta mióta bevezették az objektív felelősség elvét a gyorshajtásban . A bevett gyakorlat hogy majd jön a csekk te meg menj tovább ehhez elég 1 rendőr is aki kezeli a trafipaxot az eddigi 4-5 helyett mikor megállítottak… a bevétel pedig ugyan annyi mint ha 4-5 rendőr lenne kint .

  A sebességmérés szimplán pénzbehajtás semmi más ebből tartja el az állam a rendőrséget … itt meg beadják , hogy ez a mi érdekünkben van 😀 😀 . Vicc ez az egész világ .

Vélemény, hozzászólás?