Jövő héten minden sarkon számítani kell a trafizó rendőrökre!

Fokozott ellenőrzést hirdet a rendőrség a gyorshajtók lefülelésére!

Idén is csatlakozik a rendőrség az egész Európában megrendezett sebességellenőrzési akcióhoz: április 15. és április 21. között még a megszokottnál is jobban kell figyelni a sebességhatárok betartására.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, avagy a ROADPOL éves ellenőrzési terve alapján 2024. április 15. és április 21. között hazánkban is fokozott ellenőrzést tartanak. A rendőrség ebben az időszakban kiemelt figyelmet fordít a gyorshajtók kiszűrésére. Az összes elérhető traffipaxot és egyenruhást be fognják vetni, hogy minden száguldozó megkapja a maga "jutalmát". Ennek keretén belül - az egész Európát érintő sebességellenőrzési kampányhoz csatlakozva - a Magyar Rendőrség április 19-én 6 órától kezdődően a 24 órás Speedmarathont is megtartja, amelynek során többek között a lakosok által kért helyszíneken is mérni fogják a közlekedők sebességét. Megéri tehát még a szokásosnál is jobban figyelni a sebességhatárokra a jövő hét folyamán.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2024.04.12. at 19:11
    Permalink

    “Idén is csatlakozik a rendőrség az egész Európában megrendezett sebességellenőrzési akcióhoz”
    Még szép kell a zsé, pár héttel ki lehet tolni az államcsődöt meg néhány kötelességszegési eljárást.

Vélemény, hozzászólás?