Scuhmacher bringáját kínálja a Mercedes

Mercedes-Benz Bike Selection 2011

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idei kerékpár-kollekciójában hegyi, sport, verseny és városi biciklit, valamint gyerekek számára pótkerekekkel is felszerelhető kétkerekűt is kínál a Mercedes-Benz.


Nem csak az Audi és a MMini kínál kerékpárokat, a prémium kétkerekűiről ismert Hessian segítségével a Mercedes-Benz is összeállította idei kerékpár-kollekcióját, minden igényt igyekeznek kielégíteni, ezért négy különféle felnőtt és egy kiegészítő kerekekkel is felszerelhető gyerekbiciklit is kínálnak, többféle vázmérettel.
A leginkább látványosnak minden bizonnyal az elöl-hátul, 12 centiméteres úton mozgó teleszkópos, 30 sebességes, hidraulikus tárcsafékekkel szerelt terepgép tekinthető. A 47, 50 és 53 centiméteres vázmagasságokkal elérhető hegyi kerékpár igen alacsony, 12,8 kilogrammos tömege kategóriájában rekord alacsonynak számít.

Érdekesség 48, 51 és 54 centiméteres vázméretekkel kínált úgynevezett fitnesz-, azaz sportkerékpár, melyet csak elöl szerelnek lengéscsillapítóval s első villájának teleszkópja ráadásul zárható is. Fokozottabban városi használatra való a trekking kerékpár, melyet a Mercedes 51 és 54 centiméteres vázzal, dinamós Bosch & Müller világításrendszerrel és gyári sárvédőkkel, csomagtartóval kínál.
A paletta másik véglete a 100 példányos limitált szériával kínált, karbonszálas, 49, 53, 56, 58 és 61 centiméteres vázakkal, kínált, mindössze 6,8 kilogramm tömegű versenykerékpár, mely pont olyan, mint amilyet Michael Schumacher és Nico Rosberg használ a Formula-1-es futamokra felkészüléshez.
Nem maradnak Mercedes kerékpár nélkül a 3-6 év közötti gyerekek sem, számukra kettő az egyben koncepcióval, néhány perc alatt átalakítható, azaz le-fel szerelhető oldalkerekes, fehér, bordó és rózsaszín árnyalatokban választható bringát kínál kétkerekűinek árait diszkréten csak az egyedi megrendelésekkor közlő stuttgarti autógyártó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?