Új autókkal bővít, hosszabb távokhoz is partner a Share Now

Közvetlenül a reptéren parkoló új Peugeot modellekkel bővül a Share Now flottája

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A több mint 500 autót számláló, novembertől a reptérről is elérhető Share Now flotta Peugeot 208 és e-208 modellekkel bővül, mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Már 500-nál is több autóval szolgáltat a Share Now Budapesten, amelynek járműveivel novembertől már közvetlenül a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér Holiday Parkolójába is be lehet állni. A flottához elmúlt időszakban csatlakozott benzines Peugeot 208-assal akár többnapos utak is gond nélkül bevállalhatók, bár 340 kilométeres hatótávjával a szintén csapattag elektromos ikertestvér, a Peugeot e-208 sem vall szégyent a távolsági közlekedésben.

A flotta nyáron lépte át az ötszázas álomhatárt: a nemrég hadrendbe állt Peugeot 208-sokkal jelenleg ez Magyarország egyik legnagyobb autómegosztó állománya.

A fővárosban egyre romló autózási feltételek mellett nem meglepő, hogy bővülnek az autómegosztó szolgáltatások, hiszen egyre drágább és problémásabb a saját autó használata, ahogy egyre kevésbé éri meg magáncélra használni a céges autót is. Jó példa erre a parkolás, hiszen a fővárosban épp a közelmúltban nőtt tíz százalékkal a fizetős zónák területe és a díjköteles idő is elnyúlhat akár este 10 óráig. A céges autók használatát pedig leginkább a hatósági áras üzemanyag megvonásával sarcolták országos szinten nemrég, így ez a megoldás is egyre költségesebb. Mivel egy megosztott autó akár tíz saját tulajdonú járművet képes kiváltani a városi forgalomban, a magyar fővárosban jelenleg elérhető, mintegy 1300 autó intenzív használatával – és a saját autó birtoklásának feladásával azokban az élethelyzetekben, ahol az autó jellemzően kihasználatlanul áll – tízezernél is több parkolóhely szabadulhatna fel. „Az a célunk, hogy a szolgáltatás folyamatosan a felhasználók igényeihez alkalmazkodva nyújtson költséghatékony autós mobilitási alternatívát, ezért novembertől már közvetlenül a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér Holiday parkolójába is beállhatnak az autóinkkal” – emeli ki Buday Bence. Így még egyszerűbben közelíthető meg a reptér vagy kényelmesen indulhatnak onnan haza a felhasználók. „A Share Now számára különösen fontos ez a lépés, hiszen a magyar felhasználók mellett az ide látogató külföldi ügyfeleink is mindössze pár perc sétával érik el a megosztott autókat” - teszi hozzá. A szolgáltatás 8 ország 16 városában használható Európában, ráadásul egyetlen alkalmazással érhető el, nincs szükség országonként külön regisztrációra vagy még egy alkalmazás letöltésére. A flotta mérete mellett továbbá a szolgáltatási terület is egyre tágabb, de az autók nem csak a lehetséges felvételi és leadási zónákban, hanem az ország egész területén használhatók, többnapos időtartamra is kibérelhetők, a járművekben található töltő- és benzinkártyákkal pedig az egész országban díjmentesen lehet őket benzinnel vagy árammal tankolni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?