MERCEDES-BENZ E-OSZTÁLY

(2002 - 2009)

Pozitív


Elegáns, kényelmes és kifinomult limuzin és kombi, tágas utastér, nagy csomagtartó. Tömény csúcstechnika.

Negatív


Csupán a hátsó fejtér és a sportos mozgás tekintetében érheti kritika. Feltéve, ha hibátlanul működik az összetett elektronika.

Méret, kényelem, kidolgozás

Elöl hátul tágas utastér, csupán a hátsó fejtér lehetne valamivel nagyvonalúbb a limuzinnál. Rengeteg belső kialakítás közül lehetett választani. Rengeteg kényelmi funkció, elektronikus segítő. Öblös csomagtartó, hatalmas és nagy teherbírású kombi.

Különleges felszereltség

Nagyon széles választék felszereltség és motorok tekintetében is. Már az alap Classic berendezése is fabetétes, míves kivitelezésű.

Ajánlott motor

Tökéletesen elegendő a kisebb motorok ereje is, meggyőző a kulturáltságuk is. Legjobban a V6-osokkal muzsikál, különösen a háromliteres dízellel.

Fenntartási költség

Ritka, de költséges karbantartás, drága biztosítás. Az összetett elektronika néha összezavarodhat, drága lehet a bitek kibogozása.

Biztonság

Hol érezheti magát nagyobb biztonságban az ember, mint a biztonság úttörőjének nagy kocsijában? (Ötcsillagos Euro NCAP, 2002)
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre