Volkswagen ID.3

(2020 - )

Pozitív


Ígéretes, a Volkswagen szerint a Bogár és Golf után a harmadik leginkább meghatározó modelljük. Tágas, futurisztikus, elképesztően erős és persze tele is van okosabbnál okosabb megoldásokkal.

Negatív


Az okosabbnál okosabbnak törekvés egyelőre nem hozott átütő sikert, sokat csúszott az ID.3 piacra kerülése, a tesztautó is hozott hibákat.

Méret, kényelem, kidolgozás

Golf méret, Passat helykínálat - állítja a Volkswagen. Valójában azért nem egy Passat szintű a beltér, főként a kidolgozása, ám villanyautónak remek, ígéretes az ID.3.

Különleges felszereltség

Mindent is tud(ni) akar, valójában azért vannak vele még gondok, a 4 napos teszt alatt számos hibát produkált, az ID.3 nem véletlenül híresült el hibás szoftveréről.

Ajánlott motor

Brutálisan megy a 204 lóerős verzióval, jön majd belőle egy 146 lóerős is, vélhetően az is untig elegendő lesz hozzá. Takarékosságban sajnos nem bajnok az ID.3.

Fenntartási költség

Nem olcsó, nem is fogyaszt keveset, de a szervizköltségek minimálisnak ígérkeznek, ha otthon tudjuk tölteni, olcsón autózhatunk vele.

Biztonság

Jól szerepelt, 5 csillagot szerzett az Euro NCAP teszten.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre