Autókat is mutat ám a Bábolnai Gazdanapok

30. Jubileumi Bábolnai Gazdanapok augusztus végén, szeptember elején

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövő hét szerdától vasárnapig 30. Bábolnai Gazdanapok mezőgazdasági seregszemle. Mindent felsorakoztatnak, ami az agráriumhoz kapcsolódik. Betakarítógépek, teherautók, pickupok, meg persze traktorok is lesznek.


Ugye megvan az M1-es autópályán Bábolna? Ott kell lehajtani a Bábolnai Nemzeti Lovasbirtok felé, ahol augusztus 31-én, jövő hét szerdán nyílik a szeptember 3-ig látogatható 30. Jubileumi Bábolnai Gazdanapok nemzetközi agrár és agrárgép kiállítás. 190 kiállító lesz megtekinthető a mintegy 20 ezer m2-es területen.
Hirdetés


A rendező Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. mindent megtesz azért, hogy a szakemberek szívesen jöjjenek Bábolnára. A széles termék- és technológiai kínálat mellett szakmai programokon is részt vehetnek az érdeklődők. Az idei esztendőben, csakúgy mint az elmúlt elmúlt harminc év során Bábolna átfogó képet ad a legkorszerűbb gépkínálatról, vetőmag, műtrágya és növényvédőszer- választékról. Felsorakoznak a mezőgazdaságban is nélkülözhetetlen teherautók és pickupok, valamint a mindezek megvásárlásában segítséget nyújtó finanszírozók is.

Viszont a Bábolnai Gazdanapok nem csak a szakmának szól, az idei kiállítás alatt rendezik a Fiat Országos Díjugrató Bajnokságot a szomszédos Ménesbirtok lovaspályáján, lesz huszárbemutató is, illetve a Ménesbirtok-Szapáry kastély idegenvezetéssel látogathatósága sem mellékes. A Gazdanapok látogatása minden 18 év alatti, illetve bábolnai vendég számára ingyenes, a többieknek sem egy vagyon, 1500 forint a belépő.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?