Autóvásárlás otthonról? Van jelentkező, aki elvégzi a teendőket

Fizetett hirdetés

Itt az autóvásárlás legegyszerűbb, leginkább kényelmes módja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyedi igényeinknek megfelelő autót is vásárolhatunk otthonról, kényelmesen. A felkutatást, az átvizsgálást és a névre írást is kiszervezhetjük.


Mikor autót vásárol az ember, számos kérdés merül fel, és van, hogy sok körülményre – melyet jó lett volna előzetesen figyelembe venni – csak utólag derül fény, legyen szó a megvásárolt gépjármű minőségéről, valós értékéről vagy bármely más rejtett problémáról, esetleg a felvett hitelkonstrukció kedvezőtlenségéről. Milyen jó volna, ha valaki minden kérdésünket megválaszolná már a vásárlás előtt, segítene a döntéshozásban és az első lépésektől a legmegfelelőbb hitel kiválasztásáig végigkísérné a folyamatot, sőt akár le is bonyolítaná helyettünk a nehezét… A jó hír az, hogy létezik ilyen!Honosi Gábor a családi vállalkozásként indított Vértes Autóügynökség Kft ügyvezető igazgatójaként immár több mint tíz éve foglalkozik minőségi használtautók értékesítésével. A megbízhatóság, a stabilitás és a visszakövethetőség jegyében és a szakszerű, személyre szabott, átlátható tevékenységnek köszönhetően, valamint több száz elégedett ügyféllel a háta mögött a Vértes Autóügynökség Kft 2018-ban kiérdemelte a Bisnode „A” kategóriás minősítést, amely szerint Magyarország pénzügyileg legstabilabb vállalkozásainak legjobb 7,44 %-ába tartozik.
Az ügynökség vállalja a leendő gépjármű teljes körű ügyintézését a személyre szabott beszerzéstől a forgalomba helyezésig, beleértve az adott vevő számára legmegfelelőbb hitel kiválasztását és megkötését, valamint a biztosítás megkötését is. Évtizedes szakmai tapasztalatára alapozva segít megtalálni minden ügyfele számára álmai autóját, miközben időt, energiát és pénzt spórol számukra! Amennyiben az új autóját áhító vevő megunt autóján kíván egyszerűen és gyorsan túladni vagy azonnal készpénzre van szüksége, a Vértes Autóügynökség Kft bizományos értékesítést, illetve készpénzes autófelvásárlást is kínál számára.
Amivel azonban a lehető legegyszerűbbé, legkényelmesebbé és legbiztonságosabbá teszi a vevők dolgát az autóvásárlást illetően, az a 2017-ben bevezetett MEGBÍZÁSOS SZERZŐDÉSKÖTÉS lehetősége. Amennyiben a kuncsaftnak megvan az elképzelése a leendő autójáról, de nem elégszik meg azzal, hogy a közeli használtautó kereskedésekből válasszon, vagy az interneten saját maga keressen, a Vértes Autóügynökség Kft az igényei alapján rövid időn belül, akár Nyugat-Európából is beszerzi az elképzelt gépjárművet.
A megadott paraméterek alapján, a vevő elképzeléseinek leginkább megfelelő autót keresi meg a cég, legyen az Ausztriában, Németországban, Belgiumban, Hollandiában, Dániában vagy Luxemburgban. A gépjárművek minden esetben száz százalékig leinformálhatóak. A Kft egy olyan szerződött partnerrel dolgozik együtt, aki több mint 40.000 darabszámot számláló autóparkkal rendelkezik, és akivel közel 6 éve sikeres az együttműködés, mely idő alatt számtalan ügyfél számára sikerült már megtalálniuk a legmegfelelőbb gépjárművet ezzel a módszerrel.
Hirdetés
A megbízási szerződés aláírását követően az ügynökség felkutatja a vevők helyett a lehetőségeket – ahogy már említettük – akár Nyugat-Európából is, és e-mailben elküldi azokat, amelyek közül ők kényelmesen, otthonról válogathatnak. A gépkocsikról fotókat is kapnak, melyek jól tükrözik az autók megjelenését és állapotát, továbbá tartalmazhatják a szervizkönyvet, szervizszámlákat és az esetleges sérüléseket is. Az autók továbbá részletes műszaki adatlappal rendelkeznek, mely magában foglalja a tulajdonosok és kulcsok számát, a fékek és a gumik állapotát, rétegvastagságmérési adatokat, illetve a műszaki paramétereket.
Az üzleti kapcsolat a vevők és a Vértes Autóügynökség Kft között teljesen kockázatmentes, hiszen abban az esetben, ha nem sikerülne az adott határidőn belül megtalálniuk a megfogalmazott paramétereknek megfelelő autót, a foglaló teljes összege visszajár, viszont amennyiben úgy dönt, érdemes tovább keresniük, a szerződés akár meg is hosszabbítható. Amennyiben valamelyik autó elnyeri a vevő tetszését, ők ajánlatot tesznek a gépkocsira, és sikeres vásárlást követően természetesen annak hazaszállításáról és magyarországi forgalomba helyezéséről is gondoskodnak.
Ezzel az eljárással akár otthonról a karosszékéből bárki pár kattintással vásárolhatja meg autóját – mintha csak egy webshopból válogatna – mindenféle kockázat és fölösleges költségek nélkül, hiszen az eladó minden esetben a megbízott Vértes Autóügynökség Kft, és így természetesen a törvény által előírt szavatosság is jár az autóhoz, ezen felül pedig, a termék minőségéről is teljes körű információhoz juthat. Ki ne szeretné, ha az autóvásárlás kapcsán felmerülő munka nehezét átvállalná valaki, főleg ha ezt egy sokéves szakmai tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező, megbízható és átlátható vállalkozás tenné, amely évek óta tökéletesíti ez irányú tevékenységét. Ha autóvásárláson gondolkodsz, de nem szeretnél magas autót keresni, ne törd magad feleslegesen, dőlj hátra és bízd szakértőre a projektet.
További információ: http://www.vertesauto.hu/
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.10.27. at 08:50
    Permalink

    Nem szeretném a Vértesautót leszólni, de személy szerint ritkán szavazók bizalmat egy olyan vállalkozásnak, amely email címe gmail.com-ra végződik 2018-ban. Tudom, nem ezen múlik, de értitek..

Vélemény, hozzászólás?